![]() |
HAHAHAHAHA śmieszne HAHAHAHA
|
Do bani z tym...do BaNi
|
Hakuoh
Hakuoh TO MUJ 1 Fake Wienc INNE BENDOM LEPSZE !! ;)
|
"Hakuoh TO MUJ 1 Fake Wienc INNE BENDOM LEPSZE !! " o looooooooool ale ortografia normalnie mnie dowala :) a fake slaby.
|
:/
ale to muj 1 fake jeestem w trakcie robienia 2 wien sie nie zalamujcie
:( |
gratz dla ciebie 1 fake smieszny hahahahXD
inne bedom lepsze no nie moge dostal od 100 levca za 200 hahahaXDD i padl do datku XD |
:)
Fajne! I śmieszne :D
|
Kilka rzeczy jest nie tak, ale ze to pierwszy fake to jakos mozna odpuscic.
Pomysl nie jest zly. Ortografia sie klania ... |
Fake ogólnie może być, ale nie jest za dobry. Spodziewałem się czegoś bardziej lepszego, ale pomyliłem się :P . Aha, i ortografia nie jest za dobra :) .
|
Cytuj:
Cytuj:
|
o co chodzilo z tym biedakiem? nie kapuje zartu :baby:
|
O to ze koles grzebal w smietniku, ale czy to mozna nazwac zartem ?
|
uP:
DAMN U !!!! up, up: Biedak bo sterczał i grzebał w koszu, a smieszne niby to, że wpadł mu klucz za 150k ... i że jest jakiś tam 145 dysinteligent palladyn (Taka ortografie ma że hey) Co do ortografi autora, z jakiej ty wsi jesteś -.- (bo na 100% nie zmiasta .... a jesli już to pewnie z Warszawy). W mieście ludzie bardziej dbają o ortografię (gdyż na codzień się spotykają i ją ćwiczą ) Na wsi to co..... 3 dzieciaki na całą wieś i to wszystko -.- do szkoły mają 50 km to więc rodzice ich nie wysyłają .... i takie tam -.- . żenada. |
nie mow ze na miescie dbaja o ort.
a wiecie jak kumpel mi sie wytlumaczyl jak smialem z niego w kafie ze pisze fatalnie: "A idz, ty masz kompa od 7 lat, to sie przyzwyczailes, a ja to co? nawet kompa nie mam to dlaczego mam pisac bezblednie?" ale smialismy z niego 8o |
Jakis dziwny ten Fake ale jak na 1 raz moze byc :D
|
"twuj" pisze się "twój", a "muj" pisze się "mój". To jest żałosne... Jak nie umiecie pisać to sprawdzajcie ze słownikiem... Język polski jest piękny... To co robicie to brak szacunku dla NASZEGO języka.
SZANOWNI MODERATORZY: Nie można by jakiś sankcji wprowadzić? Np: zakreślać ludziom błedy w postach na czerwono... Dużo roboty, ale może się nauczą... |
Hahaha Super Fake :D
Rób tak dalej |
Syf..
Brud.. Smród.. Proszę... nie rób nam tego więcej.. I używaj słownika.. |
Cytuj:
Jest takie coś -.- tylko komu by się chciało dziennie poprawiać 500000000000 błędów ortograficznych ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |