Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Moj tibianski AUTORYTET! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35417)

moF 16-05-2005 09:38

Moj tibianski AUTORYTET!

Chcial bym zeby kazdy z was napisal tu cos o swojim tibijanskim autorytecie ;) ! Dlaczego on i takie tam prosze o podanie nicku i lvl'a :> !

No wiec ja zaczne ;) Mojim autorytetem nie jest zaden tam Eternal czy Bubble ... Za chwilowo niedoscigniony wzor uwazam Lapide (calmera - 119 elite) Dlaczego ?!
1) Axe fighter ;)
2) Pzyzwoite skille :P

Zapraszam do wypowiadania sie na ten temat :P !

Stefan12532 16-05-2005 11:20

Czarownik Iwanow
Master Sorcerer 51 lvl

Mój best friend ale ja niego nie :P. Zawsze od rooka marzylismy o wielkiej karierze sorca...ale ja skonczylem z tibia a jak wrocilem gostek byl juz high... jest to dla mnie prawdziwy autorytet ponieważ:

1) Wyrabisty Mlvl
2) Jest high levelem ale nie ocenia ludzi w tibi po ich levelu. Dogada sie nawet z rookowym newbie.
3) wiele innych powodow ale ile by sie tego pisalo nie mam czasu ...

Koronowany rycek II 16-05-2005 11:25

Mój tibiski autorytet to:Warrior of abyss[Mof]

Warrior of abyss:lvl 52 6 mlvl[elite knight]
Czemu on?:
Poniważ dostał dwa hacki stracil okolo 300k a jednak dalej gra
Mój lider gildi mądry,nie wyciąga pochopnych wniosków,umie wybaczać

gorgi 16-05-2005 14:23

Moje autoryety:
Sabulus
Maverick of solera
Wakarohe
Rehoros
Ukanori tuk
Aires
Aliboss
tasamko (tasamcrov,tasamekitp.)
za co?
wszyscy aler to wszscy sa dobzi, mili bochaterscy zawsze byli mili (no niektórzy nie :P)

sceptile 16-05-2005 14:27

A moimi tibiańskimi autorytami są:
Ne'rox
Cachero

Ne'rox dla tego że gra na celeście, gra postacią magiczną (tak jak ja), jest najwyższym polskim lvlem na celeście, pomaga słabszym.

Cachero dlatego że to był najwyższy lvl postacią magiczną, i dla tego że bubble to idiotka. założe się że nie próbowała zrobić questa z faraonami

Ville 16-05-2005 14:36

hm... moj tibijski autorytet....
ale glupie!
Przeciez to tylko gra, boze dla mnie jedynym autorytetem byl jest i bedzie JPII. Dla was jakis gracz moze stac na rowni z tak wielkim czlowiekiem? nie skomentuje tego ok?

Ojczul 16-05-2005 14:45

mój to van iceman na xanterze
swietne skills

Gunir 16-05-2005 14:49

Mój autorytet?

http://img202.echo.cx/img202/7113/pict00263bf.jpg

Moder 16-05-2005 14:51

Mix Master Prodip
Master Sorc (tak jak ja)
lvl 133
jest spoko da sie z nim pogadac
najsilniejszy sorc na Ruberze
jest w Arashi najlepszej gildii na rubie (tesh tam chce byc ! ;( )

ripper 16-05-2005 14:56

@Kamos
To ty? xDDD

@topic
Dla mnie autorytetem są Del'toro. Co prawde zabili mnie 3~ razy ale i tak ich cenie szczególnie za genialne drużynowe PvP i pierwszego Anni.

songo sayan 16-05-2005 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
ale glupie!
Przeciez to tylko gra, boze dla mnie jedynym autorytetem byl jest i bedzie JPII. Dla was jakis gracz moze stac na rowni z tak wielkim czlowiekiem? nie skomentuje tego ok?

Heh. Za bardzo się przejmujesz. W końcu to tylko gra. Ja natomiast nie mam autorytetów. Ale jeden człowiek mnie zdumiewa. Mój bro na tibii Shadow De'evil. Ile razy go prosiłem żeby dał mi pasy bym mu pomógł poskilować, zawsze odmawiał. :D

Gunir 16-05-2005 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
@Kamos
To ty? xDDD

Nie, to nie ja. Zajrzyj do tematu "Zdjęcia z RL" (ostatnia strona).

Hokage 16-05-2005 15:06

Zawsze starałem sie wzorowac na Rekrulu z elisii(mój serw).Ale kiedy zabił go 2 razy w ciągu 30minut 38lv master sorc to nie mogłem w to uwieżyć.Rekrul miał wtedy 109lv

Tasiu 16-05-2005 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moder
Mix Master Prodip
Master Sorc (tak jak ja)
lvl 133
jest spoko da sie z nim pogadac
najsilniejszy sorc na Ruberze
jest w Arashi najlepszej gildii na rubie (tesh tam chce byc ! ;( )

Hehe, nie wiedzilaem ze na ruberze grasz :) Moim autorytetem jest Marlenee :) Ma 108 lvl i pierwszego Demon Arm. na ruberze :)
Off topic: Jaki masz nick i lvl na ruberze? :P

zwiastun ciemnosci 16-05-2005 15:13

moj autorytet :)

moim autorytetem jest Aldruhn z Aldory :P można się z nim dogadać :)
nie ocenia ludzi po lvl zawsze pomaga :) bo jest moim najlepszym qumplem :)
teraz odszedłem z Aldory lecz bede pamietać o nim :P

PoZdRo dla niego :)
o no i Świetne PVP!! zabil na 30lvl 69/43 Knighta na 42lvlu ktory mial 79/80
wtedy :) GrAtZ dla niego :cup:

Pogromca loli 16-05-2005 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hokage
Zawsze starałem sie wzorowac na Rekrulu z elisii(mój serw).Ale kiedy zabił go 2 razy w ciągu 30minut 38lv master sorc to nie mogłem w to uwieżyć.Rekrul miał wtedy 109lv

Off Topic : To bylo po tym jak Rekrul sprzedal swoja postac na allegro...... B)

Moim autorytetem jest byl i bedzie Azazel Phoenixian z Elysia
Wspolne hunty i sposob w jaki zarzadzal nasza gildia byl nienaganny :)
Lvl jest niewazny , liczy sie przyjazn i to co dla mnie zrobil
3m sie :D

Ulver 16-05-2005 15:36

Moim autorytetem jest masakrowiec ponieważ jest chyba najlepszy w pvp w całej tibi :P:P:P i do tego zabilł kiper~~:)

Wojen 16-05-2005 15:39

Lord Pally Smurf--110 Rp
na eterni ma wrecz legendarne PvP. Z ostatniej wojny 3 filmy koncza sie porazka jego gildi, a on ucieka do hero cave. wbiega za nim 10-30 kolesi na ~100 levelu, on wylancza tibi.cam i nie wiadomo co sie dzieje dalej. ale na tibia.com nie ma deda czyli sam jeden uciekl 30 graczom na niego polujacych.
Pozatym jego wyczyny w Demon hell i filmy z poprzednich wojen sa poprostu zdumiewajace.

Dragu 16-05-2005 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hokage

rekrul sprzedal swoją postac

@edit
tak slyszalem i tak mysle

moF 16-05-2005 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
ale glupie!

ekhm ... napisalem aoutorytet w grze ... A wiesz czemu napisales JPII ?! Bo teraz kazdy tak powie a za 10 lat ?! Huh nie bedziesz pamietal ze to byl twoj autorytet teraz co 2 polak powie ze JPII to jego autorytet a wedlog mnie to smieszne. Nie mam zamiaru rownac cachero czy eternala z JPII bo chodzilo mi o autorytet w konkretnej dziedzinie ... w dziedzinie tibi -.-'' a co do ostatnego pytania w twym poscie ;) dobry pomysl nie komentuj.

edit@: Fajny avatar ;) widac duzo lonczy cie z JPII :P !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19.