![]() |
Tomby w Anrahmun
jak dosc do tomb w anrkahmun? Slyszalem ze jak sie wskoczy do dziury walne gfb to duzo expa idzie;)
|
Jak chcesz to moge ci zrobić filmik jak dojść i pokazac co gdzie jest
|
A ja slyszalem ze jak sie wskoczy do dziury walnie gfb to sie w ogole expa nie dostaje bo trzeba zejsc 3 pietra nizej bo na -1 nic nie ma ...Tomby sa obok skaly z gs'em , w ruinach i obok ropy.
|
Ja znam 4 tomby -.-
|
a więc tak:
Tomb jest kilka. Oto te, o których mam pojęcie :P : http://img138.echo.cx/img138/653/mapa14wz.jpg 1. Tuż przy ropie naftowej 2. Na wschodzie miasta 3. Na cyplu na zachodzie 4. Pod ropą naftową 5. W skałach 6. Przy Oazie ///edit/// btw. dobry temt na poradnik ;) jak znajde chwilke to napisze :D |
jest jeszcze tomb przy oazie ale nie wiem gdzie dokładnie ale istnieje :p
|
Dieki Czarny:)
Nowohucianin jesli nakrecisz bede Ci wdzieczny ;) |
<edit>
nowo~ mial racje, przy oazie sa tomby, zapomnieame dodac :P |
Cytuj:
|
Taa Tomby :P Ja sie tam nie pcham bo jeszcze nie wiem co tm jest :P narazie tylko Draczki :P no ale moze kiedys ;]
|
az tyle ich jest ja znalem 2 blokowalem tam kumplom vampy
|
Wszystkich tombów jest 7. Oprócz podanych przez Czarnego jest jeszcze jeden, przy ruinach na północy.
|
Huh, narazie zwiedziłem 2 tomby i cóż - widzę wielkie rozbieżności jeśli chodzi o potwory jakie można spotkać... W jednych tombach najtrudniejszy stworek to jeden scarab, a w drugich nietrudno natrafić na 3 ghule + beho, albo stalker + 2 scaraby + kilka larv, które umiejętnie blokują drogę... I to wszystko na pierwszym poziomie :) Nie zmienia to jednak faktu, iż tomby w ankh to najlepsze expowiska dla knajtów 20-50 B)
|
1) jak sie dostac do ank?
idziesz na statek w ven i: hi, ankrahmun, yes 2) poexpic troche mozna tez w miescie 3) trzeba miec pacca 4) najlepiej jak by cie ktos oprowadzil 5) tomb na zachod od ank jest najlatwiejszy. wez arrowy nie bolce. uwaga na mumie :) |
ja znam jeszcze tomb przy gs'ie ;\
|
Według Khazad:
5) tomb na zachod od ank jest najlatwiejszy. wez arrowy nie bolce. uwaga na mumie Dlaczego arrowsy?? ;) |
Cytuj:
bo bolcow szkoda :) najmocniejsze co tam jest to crypty, scaraby i mumie. |
no to reasumując:
http://members.lycos.co.uk/berud/crypt.jpg 8 faraonów = 8 krypt ciekawy jestem co to za 5 u Czarnego... |
zacznijmy od tego ze nie twoje " anrkahmun " tylko Ankrahmun " tzw: ank..
a Tombow na ank jest od groma.. ale jest jeszcze jeden problem : p. a natomiast w niektorych tombach sa nie fjane potworki np: patrzac na mapke up@ tomb przy bagnach ... tam chodzi od groma vampow i jest dosc fajny resp necro.. ( bo tam co week polujemy z rl friend ) ale mozesz sobei wybrac ;) btw. nie odpowiadam za Twoje dedy ;) B) |
Cytuj:
Kopac tam jeszcze nie kopalem, wiec nie wiem czy jest tam tomb czy nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13. |