![]() |
Sprawdzian na koniec 6 klasy: wyniki!
Tutaj możemy się chwalić wynikami:
JA MAM.... 39!! Jestem jako drugi w klasie z wynikiem. Chociaż kujonem nie jestem (średnia ledwo 4.0)! A ile wy macie? ciekawi mnie to :) |
O_o wy już macie? Fajnie. Do nas jeszcze nie doszły, ale jak będą to napisze. Na ponad 30 licze ^^
|
Trochę szybko... W ubiegłym roku, pamietam były gdzieś przed końcem roku szkolnego. Ja miałem 36 ;)
|
;]
a ja mialem 37 z probnego, z tego normalnego bylo troszke gorzej-31 pkt. :]
nie ma to jak stara, dobra szkola podstawowa XD, co roku srednia 4,75 i git... a w gim~ to ledwo 4,3 wyciagam :S... |
Rok temu miałem 28 punktów <lol> (powstrzymajcie się od komentarzy xd)
|
Ten test jest bardzo łatwy w tym roku :)
Ja miałem na próbnym 37 punktów ile bendzie teraz nikt niewie licze na ponad 35 :P
wielkie GRATZZZZ dla tych Którzy mieli ponad 35 ..... |
już dali O.o, do nas nie doszło, w każdym razie z próbnego miałem 35, jak się dowiem ile z normalnego to editne
EDIT są wyniki, mam 38 pkt :] |
Heh ja ze sprawdzianu kompetencji miałem 38 pkt. :P
|
Ja miałem 36 (nie mam smykałki do j.polskiego ;/)
|
Kupa do nas jeszcze nie doszły...
Mają być w czerwcu no szkoda... |
Na próbnym miałem 38, zobaczymy jak teraz pójdzie. A tak propos, można zobaczyć wyniki gdzieś w necie?
|
Heh, ja jak rok temu miałem 39.
|
eh 6 klasa :) praktycznie zero nauki :) mialem wtedy srednia 5.4 i 39 pkt :D
teraz 3 klasa gimnazjum i licze ze z testu 75-80 bede mial |
5 klasa ma jutro a w piątej klasie miałem 36. Jeszcze nie mamy wyników -.- ale jak będą to napisze... dlaczego się spóźniaja :( urwa ja licze na jakieś 31++ bo testy był banalny...
|
Bylo 40 jak pisalam ^^ Sama zdziwiona bylam. Srednia 4.8 w podst. byla :)
|
Cytuj:
|
Ja na próbnym 30 a teraz aż 38 jestem z siebie dumny.
|
Muszę czekać... Wiem, że wszystkie abcd mam dobrze, więc połowa sukcesu... Zadania otwarte też powinny być in plus. Muszę jeszcze poczekać parę dni.
Na próbnych miałem chyba... emm... 25 (tutaj było typowe dla mnie roztrzepanie) czy ileś, a później 37 chyba. :D |
A ja mam 26 pkt.
|
Ja na próbnym miałem 28 pkt. ( i czwarty w klasie :)
a teraz jeszcze nie wiem (, bo jeszcze nie dostałem testu ), ale licze na ponad 30 pkt. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |