Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kilka ważnych rzeczy... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35477)

MayGyver 16-05-2005 23:31

Kilka ważnych rzeczy...

CipSoft przypomina o dziale głosowań, stronach fanowskich. Zachęca do organizowania zjazdów tibijczyków i przypomina o środkach ostrożności odnośnie hakowania kont.
Pamiętajcie: żaden członek CipSoft nigdy nie będzie chciał od was nr konta ani hasła.

DDoS 16-05-2005 23:41

Ciekawe co ich nakłoniło do powtórnego gadania na tematy znane wielu już.

Off topic: I am in shock Evul Bannator made a news and post :P.

MayGyver 16-05-2005 23:43

nie lubie gadac, banuje w ciszy

Plastex 16-05-2005 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
Zachęca do organizowania zjazdów tibijczyków.

Ktoś przygotuje zjazd, a GMy przyjadą, zabawią się i "podrapią po tyłkach"(ostatnio często używany zwrot do gmów).

Gunir 17-05-2005 06:56

CipSoft napisal tego newsa, bo ostatnio baaardzo zrzeszyła się grupa nowych tibijczyków, oni tego nie wiedzą...

kszychu13 17-05-2005 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
CipSoft napisal tego posta, bo ostatnio baaardzo zrzeszyła się grupa nowych tibijczyków, oni tego nie wiedzą...

dokladnie ,wyjeles mi to z ust:)

Shinjix 17-05-2005 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
CipSoft napisal tego posta, bo ostatnio baaardzo zrzeszyła się grupa nowych tibijczyków, oni tego nie wiedzą...

Pozatym ciagle sa newbie, "PATRIOCI ;)" i durnie**, ktorzy na hasla "jestem polskim gmem, daj mi numer i acc, bo cie zbanuje" albo "dasz to dostaniesz free pacc" reaguja: "oh jes maj mastah oto one: xxxxxxx zzzzzzz" lub jak widza "12:14 Wienia: wchodzcie na w.ww.frepacchack.abc.pl dostaniesz za darma pacca i demon set!!!!" od razu kopiuja link i to jak najszybciej, bo "ktos bedzie szybszy i dostanie, a ja nie"

*PATRIOCI ;) - osoby za ch... chiny nie znajace angielskiego...

**durnie - osoby niewtajemniczone, nie czytajace regulaminu, bo im sie nie chce...

Lady Aneczka 17-05-2005 13:09

Mm...

Ja jakiś czas temu dostałam list do dp, w którym było napisane, że wygrałam darmowego pacca, ale musze wysłać na e-maila Gm-stera moje passy, co uznałam za całkowity żart z czyjejś strony...

Lord_Nerevar 17-05-2005 13:34

Nie żart tylko lamerska próba zhackowania :P a cip soft nie ma już chyba jakich newsów pisać zaraz będą przypominać o wzięciu uhów na demona.

Turanatan Samaredo 17-05-2005 13:44

Fainy Nius

Cipy nie maio co robic :D :D Ziazdy Tibiczykuw faina sprawa ale co w B-stoku by nie zroili ziazdu nie ?? a nie ce mi sie gdzie indziej jezdzic:x:

Rybzor 17-05-2005 14:06

Przeciez gra w tibie nie polega na siedzeniu przed kompem 20H na dobe tylko mozna robic jeszcze wiele zeczy zwiazanych z tibia :)

Silipi 17-05-2005 14:22

Takie zjazdy... no może i fajna sprawa ale to wypali tylko jeśli będzie kilka w głównych miastach (mówie o polsce) tak aby każdy miał mniej więcej blisko... z drugiej strony bez sensu jeśli spotykają sie osoby z innych serwerów... no ale pogadać przy browarku zawsze można

Re:Lord_Nerevar
Cytuj:

Nie żart tylko lamerska próba zhackowania
Ja troche inaczej pojmuje hacking... dla mnie wyżej wymieniony przykłąd to tylko marne marzenia lamera który liczy na to że ktoś sie nie zna i wyśle

Kebes 17-05-2005 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silipi
marne marzenia lamera który liczy na to że ktoś sie nie zna i wyśle

Nie lekceważ lamerów ;) Mój kumpel z RL już dwa razy dał się nabrać na free PACC...

Marjusz 17-05-2005 16:36

Test Server?

Troche zbocze z tematu ;) czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej o test servie? Troche zdziwilem sie ze na tibia.pl nie ma jeszcze posta o tym.
www.tibianews.net

Taliboy 17-05-2005 18:33

hmm

Widocznie cipkom sie nudzi... skolei te stronki mnie juz wnerwiają....
Zawsze na nie wchodze i podaje pasy typu 123456/fakajsiehakerze XD

@up
Co do screena....
1. Nie ten temat... załóz gdzies gdzie ten temat pasuje.
2. To se wejdz na tibie zaznacz test server login i spróbuj się zalogowac
3. Swoją drogą nice fake :d
Test server jest odpalany przy okazji wypuszczczania nowej wersji Tibi więc zlooozój maaaaan

slimaczek 17-05-2005 18:34

@upup
Nie nikt nie wie. Screen z tibianews ktory jest dzisiaj to jest tylko fake, przedstawiający atak podczas testservu na krola tibianiusa..

Specter 17-05-2005 20:30

@upup
niezle, moge sie przylaczyc? :P

Mateuss 17-05-2005 22:17

@re 3 up :P

"Since summer is close" ciekawe co to znaczy ?? :> co cfaniaki :P

"Od lata jest zamkniety" :P to dla niewtajemniczonych w j.angielski =) wiec co wy mi tu wyjezdzacie ze to fake ...

Taliboy 18-05-2005 06:55

:/
cos im sie popierniczyło... bo ostatni test server byl na poczontku grudnia... przy okazji wypuszczenia siedem.czwórki :D

-=DanieL=- 18-05-2005 16:59

Niejest chyba źle... sporo nowych osób w tym newbie którzy niemają pojecia prawie o niczym i próbują sobie dopomóc wchodząc na strony typu www.WejdźMaszHacka.abc.pl warto ciągle przypominać że te przygłupy hackujące innym konta żyją ;]
.....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turanatan Samaredo
Cipy nie maio co robic :D :D Ziazdy Tibiczykuw faina sprawa ale co w B-stoku by nie zroili ziazdu nie ?? a nie ce mi sie gdzie indziej jezdzic:x:

A tak nawiasem .... boooooożeeeeee a ja myślałem że robie największe błędy ort. na tym forum ;p Chłopie pora kupić słownik ;p xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41.