![]() |
Solo gs w wykonaniu 42 elite
Co tu gadac bylo slabo ale obejzyjcie filmik :]
tu macie link http://rapidshare.de/files/1811261/solo_gs.rec.html Morin -Pro... zabicia tyle ze ja na 25 levelu knightem skille 67/67 + axe ring ( uzywajac d-lancy) zabilem -.- i 10 uhow zlazlo Jakos mi sie nie wydaje chbya ze mnies blokera.Prawie kazdy hit wchodzil ponad 150dmg wiec jak ty mogles uzyc 10 uhow jescze na takich skilach moim zdaniem niemozliwe |
:) tesh mam zamiar zsolowac gsa
|
O.o
Gz szkoda tylko uh ale spox. Mogłes mówić ze dajesz ten filmik na forum. Hail No Morci xDDDDDDDDd
|
Pro...
Pro... zabicia tyle ze ja na 25 levelu knightem skille 67/67 + axe ring ( uzywajac d-lancy) zabilem -.- i 10 uhow zlazlo B)
|
Filmik niezły ale niektórzy już wcześniej solują GS'y
|
Cytuj:
To nagraj mi filmik jak solujesz gs'a na podobnym lv i knajtem tracąc 2x mniej uhów -.- @Topic Gratz zsolowania, mi to by też tyle zeszło ;) |
lól
Cytuj:
A po drugie edytuj posty nie piszesz 2 posty obok siebie. Ps. Brak mi słów na tego Evil Maula |
@Evil Maul
Skoro jestes taki pr0, to pokaz co potrafisz ;] |
Cytuj:
Ale jak widać solowanie GS'a Knightem rzadko bywa opłacalne :> |
Cytuj:
GS'a Knajtem moze tak, ale kazda inna profesja super xD |
Nisogaf ty noobie jescze raz cos takeigo to se n aldoze nie pograsz rozumiesz? :evul:
|
Cytuj:
|
hmm.
Cytuj:
|
hmm.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eee o co wam chodzi chciał sie pochwalić ze (może swojego 1) gsa soluje i tyle a wy odrazu na niego najeżdżacie.... Typowe dla połowy ludzi z tego forum -.- ty co gadales ze gs jest lajtowy to idz se na dragon lorda, rozwal go solo i daj link do filma. P.S niema co sie przejmowac takimi prześmiewcami
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie slyszalem zebys mi mowil ze Last Dreamer szedł na BK quest . A tak wogle to sry dla platka ( poniosło mnie ze napisales w filmie o mnie ). Pokazywalem ci moja postac jakos nic nie znalazles wiec nie gadaj ze ja ci haknolem postac X( X( X( X( X( X( |
spox
Juz nie kłócmy sie na forum rozejm ale czkeam teraz na twoj film Nis
|
Zamulacie....
Spoko filmik. Ja juz raz próbowalem solnoć gsa, niestety sie nie udało :p . A wiki i evil maul takie sprawy powinniscie załatwic przez gg albo cos, a nie zamulacie na forum....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |