![]() |
Jak mówicie na tzw. deada??
Witam,
Odnośnie tematu.Ja i moi koledzy na deada mówilmy kipnięcie np.kurde wczoraj kipnąłem.:) |
Ja mowie:Wczoraj padłem Na Guardach. :)
|
Ja mowie ze albo padlem albo np. kropnal mnie zerk. Albo p(cenzura) l.
|
...padłem lub wywróciłem się :)) ...
|
Zaliczyłem zgona :D
|
Ja mówie że zdechłem.
|
Ja mówie albo"zaliczyłem deada na..." albo "za**** mnie..."
|
A ja mowie: K... znowu mi lvl spadnie, skille tez i duzo kasy pojdzie sie j...
|
Ja mówie : <<<Wyrwalem w lampe>>>
albo też nic nie mówie :P |
na początku jest dość sporo niecenzurowanych słówek, poźnij sie skarże koledzie nieco bardziej dobierając słówka a na końcu sobie myśle to tylko gra spoko odrobi się. Zawsze tak jest a tak przy okazji czy jak zaliczycie deada to trzęsą wam sie ęce?Bo mi tak za bardzo tą tibie przeżywam :)
|
U mnie jest różnie. Przeważnie mówię zabił mnie, a jak PK mnie zabił, to wtedy jest mniej więcej tak: #$^&#$%^%^&$ PK mnie za***** :P
Cytuj:
|
Ja zazwyczaj muwie "Ups...Upadlem :P"(jesli mam dobry humor) bo jesli nie jestem w humorze to muwie "Kur** Mać zaliczylem zgona.I znowu kur** pujdzie sie jeb** kilka godzin trejna" :D
|
A nie latwiej tak po polsku zginalem?? :))
|
Ja mówie Niuchać kwiatki od dołu 8)
|
hehehe, a ja zazwyczaj nic nie mowie :]
ew.: Znowu dead no, to deadnolem nie, no... znowu Ja ??? No, to jestem do przodu o -1lvl i moze jeszcze ze free skille strace |
Ja mówię zaliczyłem deada, dymnęli mnie (przy PK),albo potworek mnie pierdutnął.
PS.Chomik widzę że ty typowy chomik jesteś :) Niuchać :) Też tak mówię jak mój chomik coś niucha. :P |
ja mowie PK mnie zaj**ał
|
ja tam muwie ze poleglem albo ze walnolem deda :P
|
Przeżyłem reinkarnacje :D
|
hehe, ja krzyczę "K***A"!! na cały dom (nie żartuje). A kolesiom w szkole mówię np. "poległem na polu walki pod fortecą orków", " nasze szeregi nie zdołały przeciwstawić się natarciu zielonych stworów" fajnie to brzmi i chociaż trochę RPG jest...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |