![]() |
33 Paladyn Pk...Ofiara 109 Ek
Gdy mojemu kumplowi sie nudzilo poszedl pkowac...
Przestal juz grac swoim palladynkiem i zaczal pkowac zatem ubil 109 ek ;-)Bardzo ladny loot ..film umiescilem równierz na tibi.de Pozdro B) Loot - Golden legs ;p Link --->http://rapidshare.de/files/1799945/l...suite.rec.html Comment Blz00r 8o |
Popraw link
File /files/1799945/...ksuite.rec.html not found.
|
File /files/1799945/...ksuite.rec.html not found.
|
Ja nie mogę!! Jaki szczęściarz :D Gratz loota i odwagi :)
|
Gz dla twojego kolegi. Farta mial ze knight byl afk przez tyle czasu i zdazyl go ubic. Widze ze film na Liberii bo zaczal chwalic sie do Oxy :D
|
Super Filmik i super loot B)
|
A dlaczego ten n00bek nie wzial plecakow ?:P Duzo UHow musialo tam byc...:]
|
Według mnie kolo sie bał że sie lognie i go za***ie dlatego nielookną w bpki :> film nudny troszke ale warto było :D
|
O_o oooo KURFA WIELKIE GRATZ DLA TEGO PANA .......
|
Omg
BBOOOSSHHEE COO ZAA DEEEBILLL !!!!...
W tym bp były pewnie runy, pierscienie, amulety i inne szity warte ze 150k + baranie jeden. A TY TO POPROSTU ZOSTAWILES .........N/C........ X( X( X( X( |
Rano z tibia.de sciagnolem ^^
|
@up up
n/c -_-" moze poprostu nie chcial ? moze dziennie w tibii zarabia 3 razy wiecej niz 150k i mu nie szkoda ? przez takich jak ty to forum schodzi na psy --" nic tylko "co za noob , co za debil, ty nawet bys go nie tknol znajac zycie -.-" @toppic good filmik i gz loota :D |
Mam maly problem , gdy probuje sciagnac jaki kolwiek filmik z rapidashe to wyskaskuje mi taki komunikat (po kliknieciu ze free) :
"ERROR: Please enable JavaScript." Potrzebuje pomocy bo nie wiem o co chodzi , mimo ze dwa tygodnie sciagalem bez problemu ;/ |
Gratz
Gratz za loot i za zabicie 109 ek :cup: ale dlaczego niewziołeś bp? :baby:
Ja bym brał i spier***** jak najdalej. :evul: :cup: Lunara 4ever :cup: |
Cytuj:
|
Omg! 109 Ek bez aol'a i w dodatku z macrem ... -.-
Co do ciała zrobił bym podobnie :D |
Omg
Jaki n00b z tego pana !!! X( Zeby bp nie zabrac, wiesz co w nim moglo byc... X( X( X(
|
@up
lol nawte nie wiesz kto to jest noob wiec nie gadaj @topic heh spoko gz, ciekoz knighta ubic ;D gz loota... a tym bp to przymulone |
no spoko filmik
Film jest fajny no nie powiem ale mogłeś nie pisać jaki loot, mogłeś potrzymać nas troche w napięciu ale gratzz loota :P
|
czesto knighty maja w rece dwureczna bron a tarcze chowaja w bp wiec...... by moze mial jeszcze mms albo cos takiego....napewno kaska byla PELNO runek i innych zajegajnych rzeczy wiec wspolczuje temu panu :o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |