![]() |
Sacred plus-potrezbuje Pomocy !:/
Czy ktos gra w sacred plus prez neta jak tak to prosze o pomoc
A muj problem polega na tym ze jak chce sie podlaczyc pod server wyskakuje mi zawsze takie cos Niemorzna sie podlaczyc code-10026 sacket:connect timeout without connectionJesli ktos takie cos mial i sie stym uporal prosze o pomoc jak to zrobic lub jak sie mam pod servera podlaczyc ZAPOMOC Z GORY DZIEKUJE Prosze o szybkie odpisanie pls ;( |
ej zomy prosze pomuzcie
dajcie jakies komety z zwaskuz sacred moze ktos wiem\ pls
|
Ja gram przez neta ale sie z czymś takim nie spotkałem. Napewno masz orginalną wersje?
|
Pomocy;/
TAK MAM ORGINALNOM WERSJE KUPILEM NEIDAWNO
Jedani twierdza ze mam formatowac kompa |
Sprubuj ściągnąć dodatki do gry przez neta z strony sacred :P
Ja musiałem je ściągnąć bo miałem normalne sacred, ale jeśli ty masz Sacred Plus, to sam nie wiem. |
Jesli masz sacred plus z gazety to wszystko jasne B) .Ale jesli sciagnoles z neta to shyba musiales sciagnoc starsza wersje.Ja mialem sacred plus z gazety i tez sie polaczyc nie chcialo. odinstaluj sacred zainstaluj ponownie i sciagnij ze strony sacred.pl najnowsz wersje sacreda plus.umnie podzialalo :cup:
|
Eeeeee!!!!
jA MAM SACRED PLUS Z SKLEPU ORIGNALA KUPIONEGO
a NIE ZGAZETY ANI ZNETU I AMAM SCIAGNETEGO NAJBNOWSZEGO PATCHA A jesli chodzi o dodoatk to mam scaignac sacred plus pl] ???? |
Cytuj:
|
Jesli masz sacred plus pl a sciagnoles patcha w innej wersji jezykowej to moze byc przyczyna ale raczej to nie tego wina.
|
jestem pewien rze tak pisalo bo to [przepisalem
a po drugie nie sciagnnolem innej wersji jezykowej tylko polska 3)gra jest orginalna kupilem ja w empiku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |