![]() |
problem z paccem
no wiec pacc mi sie konczyl wiec postanowilem przedluzyc
wczoraj zostal mi 1 dzien paca o 15:30 zamowilem nwoego na 3 miechy wszystko sie pokazalo ze ok i ze powinni mi zrobic paca w przeciagu od 8 do 24 godzin aktualnie jest 18:15 loguej sie i mam free account klikam na siebie promocja znikla jednak wszystkie moje chary maja ubranka z pac, czarow dla pac rzucac nie moge juz... teraz prosilbym zey mi ktos powiedzial za ile moze dojsc i czy bede musial kupywac czary od nowa(zadncyh noobow z tekstami poczekaj godzine jak nei bedzie zreportuj gmowi a co do czarow to chyba tak ale nie jestem pewien plx) -- jesli taki temat jzu byl to skasujcie XP @ down: zamowilem o 15:30 wczoraj a nei dzisiaj czyli minelo 27 godzin :P |
Czary i promocje wrócą, nie będziesz musiał kupowac od nowa. Sam mówiłeś, że trzeba czekać od 8 do 24 godzin a mineły 3 godziny...
|
jeżeli miales pacc a teraz masz facc a wdzianka nie zmieniales to zostaje cie paccowe wdzianko
|
Korzystając z okazji mam pytanie: skończył mi sie pacc więc czy promocje musze kupować od nowa jak znowu będą pacc ??
@down: hehe sorry niewiem jak, ale jakoś tego niezauwazyłem. |
@up
Po ponownym zakupie pacca wszystko wraca do normy także promocja @Topic Ja cie pociesze bo czekałem na pacca 3 dni........przez cały czas byłem ,,zdenerwowany'' ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ty, temat di zamkniecia
|
Cytuj:
Z góry dzięki :] :] |
@up
19.95 euro ~85zloty jak chcesz sprawdzic ile kosztuje na dluzszy czas- szukaj |
****a
od dzisiaj minely juz 2 dni i dalej jego niemam probowalo na game chat i help channel psiac o pomoc tutora albo gma nikt nie odpawiadal, probowalem tez ctrl+r ale tez nikt mi nie odpowiedzial.... ktos kt osie zna moze mi podpowiedziec co z tym zrobic? i czy jakbym chcial np psiac maila do cipow to czy musze w maliu podawac numer zglsozenia bo akurat go zbytnio nie zapamietywalem |
...
..........
|
Cytuj:
|
jeżeli zamawiales pocztą to mozesz czekac nawet 1-2 tygodnie, a jeśli kartą to coś jest nie tak chyba..o.O
|
@up:
ziom, slepy? psialem ze karta internotowa tlyk oneiwiem jak sie nazywa dokaldnie DO WSZYSTKICH CO MAJA TAK JAK JA: wejdzcie najpierw na maila i sprawdzcie czy nci nei dostaliscie, bo ja sie pomylilem przy wpisywaniu numerkow z karty.... kompletna porazka |
Mi sie wydaje ze trzeba wejsc na www.tibia.com -> my account i tam uaktywnic pacca lol :P
|
Cytuj:
a tak btw. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |