![]() |
kto gra w warcraft 3
czy jest tu ktos kto gra w w3 ft na bnie? lub ktos kto ma pirata i chcial by grac?
|
ja gram
ja gram czasem w w3tft ale znacznie bardziej jednak wole starcrafta broodwara ;) cholernie dawno nie grałem w wara teraz pewnie bym grał jak ostatni złamas :P
|
jak sie na tibie wkurze to rozwale kogos w footy czasami...a w stara nie gram bo znajomy rozwalil mi plytke :P
|
Ja gram, teraz mam 7 lvl a best to 12(:P) ze ~2lata temu. Duzo zapomnialem z taktyki, pykam sobie 2 vs 2 i 3 vs 3 i czasem jakas arena. Zaczelem od nowa dopiero teraz, bo niedawno udalo mi sie znalezc pudelko z cdkeyem, ktore myslalem ze zgubilem. Gram NE. BTW zna ktos jakas dobra strone z replayami do War III(bez dodatku TFT).
|
Ja gram w Frozen Throne na BNie. Osobiście gram orkami. Zawsze nimi grałem
ZWYCIĘSTWO DLA HORDY!!! ;) |
Ja sobie pogrywam w blizzardy ale nie mam zadnego hacka (cracka?) aby mykać na BNie.
|
Dosyć często grywam jeszcze na battlenecie. Od dawna nie gram w klasyczne player vs. player. Obecnie "pykam" na serwerze kolegi (Zazwyczaj obrona Minas Tirith).
|
Ja gram czasami, ale singe player.
|
ja grałem ale po formacie niechce mi sie go zainstalowa moze pozniej pogram :confused:
|
ja gram w Frozen throne na Battle necie.Z tym ,że tylko w scenario 1 vs 1 , albo w mini gierki (HERO WARS RULZ :>).Jak chce ktos ze mna zapykac to moj name w grze - Torn_PL
|
ja też gram w warcrafta narazie tylko u kolegi bo mam ( nie śmiać się) za cięnką karte grafiki ale często u niego gram ale najczęśniej tylko w 1 vs 1
jak będe miał lepszą karte czyli zaniedługo to z chęcią z kimś ciupne :evul: na bnie nick będzie taki jaki obok no najwyżej skrócony jak sie nie uda całe wcisnąć p.s ja osobiście lubie grać orkami ale najbardziej lubie Ludzi :) innym iteż lubie grać ale ludzie dla mnie wymiatają |
@up,Da'Blade
Głupoty gadacie :D Nieumarli są najlepsi(przynajmniej na battle necie) , bo najszybciej sie nimi organizuje rush.(Szybka budowa bazy i wydobycie złota i surowcow) do tego swietny bochater (Rycerz śmierci) i zwyciestwo jest twoje ;> o ile przeciwnik tez nie gra nieumarłymi. |
@up
Właśnie dlatego ta gra jest troche nieuczciwa :P NIeumarli mają Obsydiany któe leczą i regenerują mane i to wielu jednostkom na raz. A inne rasy co mają? Nic. Rozumiem że w singlu wygrali wojne (lol) ale nie powinni mieć takich udogodnień. Tak czy inaczej orkowie są moją ulubioną rasą ;) |
ja uwazam ze ludzie sa najlepsi, wiekszosc graczy uwaza ze orki sa najlepsze.... ogolnie rasy sa dosc dobrze zbalansowane i to tylko kwestia gustu....... zaznaczajcie czy gracie na bnie na piracie czy na oryginale.
|
Cytuj:
@up orginal ofcourse. Gry blizzarda to oplacalna inwestycja bo nigdy sie nie zawiedziesz.:) |
A na dodatek można zarobić okrągłe 25 patoli na WCG ;) Domy orków może mają inny pancerz ale powiedzmy że przyleci jakiś bohater który zadaje im pełne obrażenia? Kupi se mikstury niezniszczalności i peoni mogą spadać ;)
|
JA trocszke gram w w3 ft
|
Heh orkowie są najlepszą rasą dla początkujących ale jednak są najgorszą rasą. Pozniej są ludzie ze swoimi czarodziejkami i kapłanami. Potem są nieumarli z niekromanrami i lodowymi zmijami. A najlepsze są nocne elfy z druidami szponów i pazurow + driady. Ja osobiscie gram od czasu do czasu na BN. A tutaj moj nick: Dagfen :P
|
Cytuj:
|
mi najmniej ludzie się podobają, ale wszystkie rasy są bardzo wyrównane.
Niestety nie gram na b-necie bo mam pirata, ale jak mi się pacc skończy to kupuje WoW :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |