Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Animate Dead i Undead Legion (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3559)

next great sorcerer 07-03-2004 16:25

Animate Dead i Undead Legion

na jak długo przywołuje te szkielety?

Mistrz Czarnego Miecza 07-03-2004 16:35

Tak jak summon - czyli Unlimited ...

next great sorcerer 07-03-2004 16:57

a ile kości mogę przywołać? Też 2 razem z Summon i Convice?

Mistrz Czarnego Miecza 07-03-2004 17:02

ze zwykłego przywołania to będzi chyba 2 (chodzi o 1 szkieleta ... ten czar że ze zwłok tylko 1 wychodzi... wiesz oco łazi :) )
a ta armia to chyba będzie tyle ile zwłok ale niewiem jak po nowym update :( .

next great sorcerer 07-03-2004 17:05

thx ale prosze o dalsze wypowiedzi jeśli ktoś jest pewny

next great sorcerer 07-03-2004 19:31

nie no plz pomóżcie człowiekowi w potrzebie nie wierze że nikt tego tutaj nie używał. :(

Mistrz Czarnego Miecza 07-03-2004 19:34

A jednak Unliited

Tak jak studiowałęm przed chwilką 5 stronek o magi w tibii i nieznalazłem nigdzie ograniczeń... więc moge śmiało powiedzieć że Możesz tego używaćzeby nawet mieć ze 10000 szkieletów (tyle nawet sie niezmieści) ... :) ... ale niemam pewności co do tych pojedyńczych ... ?(

next great sorcerer 07-03-2004 19:42

a trwają UNLIMITED??????? to zapisek że jest to strata pieniędzy jest chyba(tu byłby taki czerwony napis ~canzura~) ale thx ktoś mozę zna to z praktyki?

Mistrz Czarnego Miecza 07-03-2004 19:47

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez next great sorcerer
a trwają UNLIMITED??????? to zapisek że jest to strata pieniędzy jest chyba(tu byłby taki czerwony napis ~canzura~) ale thx ktoś mozę zna to z praktyki?
Jak strata pieniędzy ... Jak czas nieskończony to jak może być strata kasy ???!!!

next great sorcerer 07-03-2004 19:51

ja tu tylko mówię co jest na tibia.pl w potworkach.

Little Lady 15-03-2004 21:49

Panowie czy to mialo byc nabijanie postow . Ja mam dopiero 9 i tak edytuje jak cos a nie ciagle nowe dopisuje ze jest po kilka podrzad (no moze raz nie edytnelam) :rolleyes: Nie chcialabym uzyskac miana jakiegos nooba co sie wymadrza albo cos . Ja tylko mowie co sadze . :P

Pozdrowionka :)) :] :D

Warloczek 18-03-2004 19:31

te czary sądla pacc daj mi pacc a powiem ci co chcesz :))
fajnie sie edytuje post co nie?
ale cool
a animate deed to co?
jak sie umiescze obrazek pod nickiem?

to chyba wszystko

aha
ty umiesz uzyć szukaj a ja umiem edytowaćpost :] :D

next great sorcerer 18-03-2004 19:33

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Little Lady
Panowie czy to mialo byc nabijanie postow . Ja mam dopiero 9 i tak edytuje jak cos a nie ciagle nowe dopisuje ze jest po kilka podrzad (no moze raz nie edytnelam) :rolleyes: Nie chcialabym uzyskac miana jakiegos nooba co sie wymadrza albo cos . Ja tylko mowie co sadze . :P

Pozdrowionka :)) :] :D

może edytujesz ale słyszałaś o chaśle out of topic?

no fajnie się edytuje ale użycia spacji u ciebie leży

Lord Tomekk 18-03-2004 19:42

Szkoda ,że niemożna jakoś ze szkieletów zrobić demon szkieletów (np. nalać im krwi do buzi :)) )

miuriel 18-03-2004 20:35

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lord Tomekk
Szkoda ,że niemożna jakoś ze szkieletów zrobić demon szkieletów (np. nalać im krwi do buzi :)) )
moze nie z krwia , ale np. ultimate undead legion mogli by zrobic.wtedy np by potrzeba bylo 1000 many ale by wychodzily demon skeletony a nie zwykle skieletony

Little Lady 18-03-2004 21:31

No ja sie zaraz wkurze . Gosc ma jakis tam wiekszy tytul i juz cfaniakuje . Unikne tego co powinnam mowic od samego poczatku bo troche cenzur by trzeba bylo nalozyc . Prosze Moderatorow o zamkniecie tematu .

topic: undead legion i animate dead poprostu sobie zobacz.

Pozdrowienia :))

Nitropl 18-03-2004 22:28

Czy tak trudno zrobić 2 kroki ?

1. Albo użyć opcji "szukaj"
2. Albo poszukać na tibia.pl

Moim skromnym zdaniem (IMHO): temat do zamknięcia

Gangrel 19-03-2004 07:40

Zwykle śa chyba dwa, a jeśli można więcej zależy to chyba od szczęścia(jak wszystko:P)

next great sorcerer 20-03-2004 15:08

Little Lady ja rozumiem twoje dobre chęci ALE TAM NIE MA TEGO O CO JA PYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do innych wypowiedzi
1.użyłem opcji "szukaj"
2. przeszukałem tbia.pl
I NIC TAM NIE ZNALAZŁEM PRZYDATNEGO W TEJ SPRAWIE!
thx jak ktoś WIE to niech mi powie reszte wypowiedzi dajmy sobie spokój( do modkow wypowiedzi mi się zdaj, chyba kasujcie od razu)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.