![]() |
Animate Dead i Undead Legion
na jak długo przywołuje te szkielety?
|
Tak jak summon - czyli Unlimited ...
|
a ile kości mogę przywołać? Też 2 razem z Summon i Convice?
|
ze zwykłego przywołania to będzi chyba 2 (chodzi o 1 szkieleta ... ten czar że ze zwłok tylko 1 wychodzi... wiesz oco łazi :) )
a ta armia to chyba będzie tyle ile zwłok ale niewiem jak po nowym update :( . |
thx ale prosze o dalsze wypowiedzi jeśli ktoś jest pewny
|
nie no plz pomóżcie człowiekowi w potrzebie nie wierze że nikt tego tutaj nie używał. :(
|
A jednak Unliited
Tak jak studiowałęm przed chwilką 5 stronek o magi w tibii i nieznalazłem nigdzie ograniczeń... więc moge śmiało powiedzieć że Możesz tego używaćzeby nawet mieć ze 10000 szkieletów (tyle nawet sie niezmieści) ... :) ... ale niemam pewności co do tych pojedyńczych ... ?(
|
a trwają UNLIMITED??????? to zapisek że jest to strata pieniędzy jest chyba(tu byłby taki czerwony napis ~canzura~) ale thx ktoś mozę zna to z praktyki?
|
Cytuj:
|
ja tu tylko mówię co jest na tibia.pl w potworkach.
|
Panowie czy to mialo byc nabijanie postow . Ja mam dopiero 9 i tak edytuje jak cos a nie ciagle nowe dopisuje ze jest po kilka podrzad (no moze raz nie edytnelam) :rolleyes: Nie chcialabym uzyskac miana jakiegos nooba co sie wymadrza albo cos . Ja tylko mowie co sadze . :P
Pozdrowionka :)) :] :D |
te czary sądla pacc daj mi pacc a powiem ci co chcesz :))
fajnie sie edytuje post co nie? ale cool a animate deed to co? jak sie umiescze obrazek pod nickiem? to chyba wszystko aha ty umiesz uzyć szukaj a ja umiem edytowaćpost :] :D |
Cytuj:
no fajnie się edytuje ale użycia spacji u ciebie leży |
Szkoda ,że niemożna jakoś ze szkieletów zrobić demon szkieletów (np. nalać im krwi do buzi :)) )
|
Cytuj:
|
No ja sie zaraz wkurze . Gosc ma jakis tam wiekszy tytul i juz cfaniakuje . Unikne tego co powinnam mowic od samego poczatku bo troche cenzur by trzeba bylo nalozyc . Prosze Moderatorow o zamkniecie tematu .
topic: undead legion i animate dead poprostu sobie zobacz. Pozdrowienia :)) |
Czy tak trudno zrobić 2 kroki ?
1. Albo użyć opcji "szukaj" 2. Albo poszukać na tibia.pl Moim skromnym zdaniem (IMHO): temat do zamknięcia |
Zwykle śa chyba dwa, a jeśli można więcej zależy to chyba od szczęścia(jak wszystko:P)
|
Little Lady ja rozumiem twoje dobre chęci ALE TAM NIE MA TEGO O CO JA PYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do innych wypowiedzi
1.użyłem opcji "szukaj" 2. przeszukałem tbia.pl I NIC TAM NIE ZNALAZŁEM PRZYDATNEGO W TEJ SPRAWIE! thx jak ktoś WIE to niech mi powie reszte wypowiedzi dajmy sobie spokój( do modkow wypowiedzi mi się zdaj, chyba kasujcie od razu) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |