Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pk on Nubula (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35643)

Palladni 18-05-2005 17:44

Pk on Nubula

Okolo tygodnia temu pekowalem z Sarrevokiem do Bana. Dostalismy Bana, dzis postanowilismy popekowac ale nie do bana. Zobaczcie sami :)

Peeeekaaaa

Comment B)

Artezz 18-05-2005 19:48

Ładny filmik i te hity po 9 z hmm ^^ ale filmik good szkoda że padliscie :( bo było ładnie ^^ jak na nowy ¶wiat to ładny loot

Sir Duet 18-05-2005 20:06

looooooool hahaha :D ale sie usmialem ale najlepsze bylo jak ten gs przylazl ;) i te hity 9 z HMM

rapax 19-05-2005 14:15

Xd

Momentami nudnawy ale ogolnie swietny. Wartka akcja wkroczenie GS-a do walki. Swoja droga niezly fart ze na takich noobow trafiliscie - szczegolnie tego paladyna na 25 lvl (bez jednego uha - rofl).

Wiecej takich filmow. 8/10 :cup:

patrikoz 19-05-2005 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rapax
Momentami nudnawy ale ogolnie swietny. Wartka akcja wkroczenie GS-a do walki. Swoja droga niezly fart ze na takich noobow trafiliscie - szczegolnie tego paladyna na 25 lvl (bez jednego uha - rofl).

Wiecej takich filmow. 8/10 :cup:

Ja kiedys KNIGHTEM na 26 lvlu bez UHow chodzilem :P

Kijancza 19-05-2005 14:59

Troche nie bylem przykotowany na ta walke xD bo 5min wczesniej GS dokladnie ten co widac na filmie mnie dednol xD i troszki nie bylem przygotowany na walke ;] zreszta co widac

Naszczescie dla tworcow filmu , film zakonczyl sie dedem z czego jestem bardzo zadowolony ;]

Pozdro all...

-=DanieL=- 19-05-2005 15:20

hahhhahhaahaha ale jaja na tym servie jest jaki¶ brak uhów czy co? nikt uhow niemial wszyscy padali i gs najbardziej się z kozaków lałem i ten gs. :PPP GRatz dla tych panów more more more more more more more more more more1!!!!! Fri itam plxxx

Palladni 19-05-2005 19:12

Zabyił bym Bubla Genetycznego, ale uhem nietrafiłem. Marcin tez by pewnie deda mial gdyby gs niewkroczył do akcji. Ogólnie fuksa mieliscie, jak spadnie mi i mackowi Red Skull to wracamy nabic nowego :P <I hope so>

@Re Fejkowiec:

Wiem ze Nebula... Aczkolwiek juz Nubula :P

Fejkowiec 20-05-2005 14:36

Swoj± drog±... pisze się "Nebula" a nie "Nubula". Nie możemy dopu¶cić, aby stało się co¶ takiego jak z Danubi±, któr± wiele osób nazywa dzi¶ Dan00bi±.

Amek_PL 20-05-2005 21:52

jednym slowem.... ~zaje......fajny...~ polewe mialem jak ten gs wylazl ^^ Heh. filmiq spoxik! ;]

Bron-ek 21-05-2005 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Duet
looooooool hahaha :D ale sie usmialem ale najlepsze bylo jak ten gs przylazl ;) i te hity 9 z HMM

@ Duet

Duet a moze mam puscic w obieg film jak padles na selenie od 22 master (ty miales 28) to tez sie posmiejemy :P

@Topic Film spox Paladini rox :P (wezno tam zabij dueta nastempnym razem :P)

Niebylejaki Ziom 21-05-2005 11:14

:o

Fajny filmik, fajne hity z hmm, i fajny gs!
Gratz Filmiq! 8o

Palladni 21-05-2005 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bron-ek
@ Duet

Duet a moze mam puscic w obieg film jak padles na selenie od 22 master (ty miales 28) to tez sie posmiejemy :P

@Topic Film spox Paladini rox :P (wezno tam zabij dueta nastempnym razem :P)

Niegram na Selenie.
Dzieki za pozytywne commenty, jak zniknie skull poexpie, zrobie hmmki/uhy i pójdziemy znowu :P

Asenion 21-05-2005 18:50

Bardzo fajny fimlmik oczywiscie najlepsze było jak GS przylazł more plx ! :)

Johny Rambo 21-05-2005 20:15

levele ze az sie płakac chce ;(
ale dobre wyloz tym palkiem ""stop a potem SORRY """ hehe 8o
fajne akcje z tymi Yellow Skulami 8o 8o i troche mnie fajny koniec :confused:
ogolnie spoko :)

Sir Duet 21-05-2005 22:34

bron niemialem many noobq i akurat 2 sd zrobilem i tak niekozacz bo niewiem kiedy nabijesz ten 40:D (uhów tez niemialem bo hmm kupywalem:P) zreszta nebula rox!!

Palladni 22-05-2005 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Duet
bron niemialem many noobq i akurat 2 sd zrobilem i tak niekozacz bo niewiem kiedy nabijesz ten 40:D (uhów tez niemialem bo hmm kupywalem:P) zreszta nebula rox!!

Na Nebuli cie tez dorwe o ile ty to Sir'Duet :P, poszukam jak afk bedziesz albo cos. Nieuciekniesz przed smiercia!!

Bron-ek 22-05-2005 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladni
Na Nebuli cie tez dorwe o ile ty to Sir'Duet :P, poszukam jak afk bedziesz albo cos. Nieuciekniesz przed smiercia!!

I oto chodzi Tobi :]

@Duet
poczytaj sobie moj podpis i sie dowiesz dlaczego niewbije 40lvl na selenie

Sir Duet 22-05-2005 16:59

zwracam honor bron
@paladyni ja juz tam niegram (ten hunted on phy bo bohów cioty niemieli to odemnie chcieli :p ) teraz czekam na new serv

Wild Staler 22-05-2005 17:10

No nie! wykorzystujesz te stworzonka do zabijania innych graczy?!
Nieładnie, nieładnie!
Ogółem filmik fajny. ;p

Qrrr.....
Nie w tym temacie miał sie znajdować ten post. -.-
Delete Post, please.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25.