![]() |
Pk on Nubula
Okolo tygodnia temu pekowalem z Sarrevokiem do Bana. Dostalismy Bana, dzis postanowilismy popekowac ale nie do bana. Zobaczcie sami :)
Peeeekaaaa Comment B) |
Ładny filmik i te hity po 9 z hmm ^^ ale filmik good szkoda że padliscie :( bo było ładnie ^^ jak na nowy ¶wiat to ładny loot
|
looooooool hahaha :D ale sie usmialem ale najlepsze bylo jak ten gs przylazl ;) i te hity 9 z HMM
|
Xd
Momentami nudnawy ale ogolnie swietny. Wartka akcja wkroczenie GS-a do walki. Swoja droga niezly fart ze na takich noobow trafiliscie - szczegolnie tego paladyna na 25 lvl (bez jednego uha - rofl).
Wiecej takich filmow. 8/10 :cup: |
Cytuj:
|
Troche nie bylem przykotowany na ta walke xD bo 5min wczesniej GS dokladnie ten co widac na filmie mnie dednol xD i troszki nie bylem przygotowany na walke ;] zreszta co widac
Naszczescie dla tworcow filmu , film zakonczyl sie dedem z czego jestem bardzo zadowolony ;] Pozdro all... |
hahhhahhaahaha ale jaja na tym servie jest jaki¶ brak uhów czy co? nikt uhow niemial wszyscy padali i gs najbardziej się z kozaków lałem i ten gs. :PPP GRatz dla tych panów more more more more more more more more more more1!!!!! Fri itam plxxx
|
Zabyił bym Bubla Genetycznego, ale uhem nietrafiłem. Marcin tez by pewnie deda mial gdyby gs niewkroczył do akcji. Ogólnie fuksa mieliscie, jak spadnie mi i mackowi Red Skull to wracamy nabic nowego :P <I hope so>
@Re Fejkowiec: Wiem ze Nebula... Aczkolwiek juz Nubula :P |
Swoj± drog±... pisze się "Nebula" a nie "Nubula". Nie możemy dopu¶cić, aby stało się co¶ takiego jak z Danubi±, któr± wiele osób nazywa dzi¶ Dan00bi±.
|
jednym slowem.... ~zaje......fajny...~ polewe mialem jak ten gs wylazl ^^ Heh. filmiq spoxik! ;]
|
Cytuj:
Duet a moze mam puscic w obieg film jak padles na selenie od 22 master (ty miales 28) to tez sie posmiejemy :P @Topic Film spox Paladini rox :P (wezno tam zabij dueta nastempnym razem :P) |
:o
Fajny filmik, fajne hity z hmm, i fajny gs!
Gratz Filmiq! 8o |
Cytuj:
Dzieki za pozytywne commenty, jak zniknie skull poexpie, zrobie hmmki/uhy i pójdziemy znowu :P |
Bardzo fajny fimlmik oczywiscie najlepsze było jak GS przylazł more plx ! :)
|
levele ze az sie płakac chce ;(
ale dobre wyloz tym palkiem ""stop a potem SORRY """ hehe 8o fajne akcje z tymi Yellow Skulami 8o 8o i troche mnie fajny koniec :confused: ogolnie spoko :) |
bron niemialem many noobq i akurat 2 sd zrobilem i tak niekozacz bo niewiem kiedy nabijesz ten 40:D (uhów tez niemialem bo hmm kupywalem:P) zreszta nebula rox!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I oto chodzi Tobi :] @Duet poczytaj sobie moj podpis i sie dowiesz dlaczego niewbije 40lvl na selenie |
zwracam honor bron
@paladyni ja juz tam niegram (ten hunted on phy bo bohów cioty niemieli to odemnie chcieli :p ) teraz czekam na new serv |
No nie! wykorzystujesz te stworzonka do zabijania innych graczy?!
Nieładnie, nieładnie! Ogółem filmik fajny. ;p Qrrr..... Nie w tym temacie miał sie znajdować ten post. -.- Delete Post, please. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |