![]() |
Solo dragon skille 61/59 28 lvl!!
Szkoda ze jeden screen ale nie wiedzialem czy solne sam jestem pod wrazeniem na niego poszly 16 uh!! YEE!!
http://img195.echo.cx/my.php?image=solodragon8yq.png |
Po co to wklejasz? CO w tym takiego pieknego? Jeden ss i to jeszcze link... omg!
|
Gz.
Fajnie fajnie. Jaki loot był? Szkoda ze tylko 1 screen.
|
Takis madry to wklej ss z painta odrazu w pospiechu go robilem bo niewiedzialem ze zsoluje loot 15 gp:/
|
Gz :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a możesz dla kogoś to jest cosik? GRATZ |
Fratz zsolowania draga życze dalszych sukcesów :)
|
WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!11111111!11oneoneone!11
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Heh przed chwila zsolowalem na 14 uh:> Ale tibiacam niechacy usunolem i nie nagralem:[
|
14 uh na draga? Amagad... jak mi schodzilo na skillach 65/63 z dragon lance 5 uhwo to sie wkurzalem :D... Zakladaj sword ringa jak solujesz... z fsem nie jest zbyt fajnie...
to jest ss gdy solowalem draga na 20 levelu ze skillami mniejwiecej takimi jak ty- chyba z 8 uhow poszlo... http://img.photobucket.com/albums/v4...h/Dragsolo.jpg |
na Solce kolo zrobil to na nizszychskilach i na 10 lvl'u =P
btw.gz Made bY Ma$elko. |
Fajne zdjecie tylko szkoda ze tylko 1 ss
|
wez sie schowaj.. 16 uh na jednego dragga... mi na 22 lv szly 4. takie skille sa godne pozalowania, na 22 lv mam 72/72
|
Rotlf moja wina ze ty wpierw trenisz pozniej expisz?? Ja wpierw expie pozniej trenuje rotlf
|
Masz podjare??
J zsolowałem draga na 20 lvl knightem i poszlo 6 uh
|
hahah plakac mi sie chce ze smiechu jak widze to ze 16 uhow poszlo na draga looooooool....... deski dla tego pana ^^ ja na 5 uhow bralem na 22 lvlu i sie wqr*****em :SSS
|
dajcie sobie spokój
Ludzie K***a przestańcie po nim jeżdzic!!!!!!Takie z was kozaki?!?!?!Może dla niego to jest cos zsolowac draga na takim lvlu i z taką ilością UHow!!!??Jak macie go besztać to nie piszcie nic!!!!!!!!!!!!"Magson hahah plakac mi sie chce ze smiechu jak widze to ze 16 uhow poszlo na draga looooooool....... deski dla tego pana ^^ ja na 5 uhow bralem na 22 lvlu i sie wqr*****em :SSS"
Wstaw SSy jakies to zobaczymy."Birmil wez sie schowaj.. 16 uh na jednego dragga... mi na 22 lv szly 4. takie skille sa godne pozalowania, na 22 lv mam 72/72" a H*j mnie obchodzi jakie ty masz skille????????????Pokaż SSy t ozobaczymy..... Koniec Mego wywodu :baby: :cup: :cup: :cup: Co z tego ze mam postac na 9lvlu????przedtem mialem jeszcze :Pall na 19(Dark Spitfire) teraz ma red skulla mialem jeszcze sorca na 20(Loxev) i mam jeszcze druida na 9(cronos Starfeather) także wież mi solowanie Dragów to nie jest dla mnie abstrakcja ;) |
Cytuj:
:* BRL |
gratz
ja tez sie kiedys bawilem ze smokami moim knightem :D no ale nie bede nic mowic o skilach bo to juz katastrofa!! ja mialem taki skile na 19lvl? a na 28 lvlu były 74/73 :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |