![]() |
Jak dostać się do kilku miejsc?
Jak dostać się do tych miejsc?
Calcanea Saeries Heaven Wicked Isle Bonor's Eye Taka mała wyspa na pólnoc od Tibianica i wschód od wyspy królów Mam PACCA jakby co. |
Cytuj:
a tak btw skąd to wziołeś?? :D Wydaje mi sie że te miasta będą dostępne w następnym upade :) |
Na wszystkie miejsca z tej listy prócz ostatniego na 99% nie można się dostać. Na ostatnie właściwie też nie, gdyż jest to wyspa GMów.
|
1.To po co Saeries Heaven takie wielkie zrobili Wiem, że na fibuli jest quest (wiecej ani słowa) i może jakoś tunelami.
2.Wyspa GMow? Po co im skoro nie widziałem na Arcani żadnego... 3. Po co CIP soft robi wyspy, na które nie da się dostać. Prosze o więcej odpowiedzi. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW: Na zachód od Fortecy Orków jest jeszcze jakaś. |
Cytuj:
2. Możliwe że są to wyspy przeznaczone do zebrań GM'ów 3. Albo wyspy są tylko kuszącą tajamnicą jak większość ;) |
Ta mapka jest tu: MAPKA
|
ta mapka jest zupełnie inna niż na tibia.com O.o a z tymi wyspami to nie mam pojęcia, do tej pory nie wiedziałem, że istnieją
|
Na faeries heaven da się dostać :P tunelami z fibuli
na banor's eye tunelami z jakiejś lodowej wyspy. Isle of the ancient kings- ghost land a jak? Pick me pick me- krzyczy ziemia :p |
Mo.żna się było dostać na Calcaneę, nie na Faeries Heaven. (o calcanei jest książka, wyspa opustoszała z powodu ataku GSa i tego się należy tam spodziewać, ale wejście już usunięto i wyspa to legenda jest...
|
tez jestem tego ciekaw ale nie wszedzie jest bezpiecznie
na fibuli sa przeciez dragi i inne potforki ;p a tak pozatym to moze miec zwiazek z jakimś questem czy czym w koncu nie wszystkie questy zostały zespoilowane (bazyliszek, warlord sword, screwdriwer kurika, great axe i kij wie jakie jeszcze...) wiec Use the power of pick and shovel |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |