![]() |
Snooker Party
Tak... mielismy juz turniej w Pool 8, jednak cieszyl sie on srednim zainteresowaniem. Kilka osob (w tym i ja) stwierdzilo, ze lepiej byloby zagrac w snookera - calkowicie popieram. Dlatego tez chcialbym oglosic, ze organizuje pierwszy FORUMOWY
TURNIEJ TIBIA.PL W SNOOKERA Oto jak na chwile obecna wygladaja zasady:
Oczywiscie ja - jako organizator - zastrzegam sobie prawo do dokonywania DOWOLNYCH zmian zarowno w zasadach rozgrywki, jak i ewentualnych walkowerow/dyskwalifikacji zawodnikow. Oczywistym jest rowniez to, ze ja takze biore udzial w tym turnieju. Zachecam wszystkich do wziecia udzialu, warto sprobowac, to nic nie kosztuje. Podkreslam jednak, ze snooker jest gra "nieco" trudniejsza od pool 8, wiec jezeli ktos serio mysli o wygranej, to lepiej niech troche potrenuje ;]. ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO WZIECIA UDZIALU http://hoom.webpark.pl/snooker2.jpg |
Dobra, zapisuj mnie...
BTW: Podobno ocipialem, nie? :> nick: ostry1992 APELUJE DO WSZYSTKICH ABY PODAWALI SWOJE NICKI ZAREJESTROWANE W GAMEDESIRE (GRYONLINE.WP.PL)!!! |
Ok, mnie tez zapisz, chetnie wezmne udzial
Moj nick Arsoix |
Ja tez chce, ja tez. Nick na gryonline: G414r10n. Musze sobie potrenowac troche :)(slaby jestem).
|
ja chetnie kogos opykam...nick(gryonline): vireus
|
moj nick hellscream10
|
Sign me in, again. Pewnie znów w dupę dostanę...
nikt^ |
Zapisz mnie, zapisz :-) Nick: Dechsta
|
Oooo jak ja dawno w snoka nie gralem, a mialem jakies 360 wins, 70 loses:P, zapisz mnie, nick *ryan* :]
|
O ja tez spróbuje swoich sił, jakbyś mógł to zapisz mój nick na WP to : raven880.
|
:PChcem się zapisać mój nick na wp :MC Bzik
|
ok, do tej pory swoj udzial zapowiedzieli:
liczba zawodnikow: 11 liczba dni do zakonczenia zapisow: 5 |
Sheinsilver gotowy do akcji:P
|
wchodze w to :baby:
mój nick: Kuzio_bdg GG w razie potrzeby: 3844236 |
Sign me in lol, nick kiki1992.
|
humm ostatnio byłem w półfinale:>Kamos będę musiał się zrewanżopwać:D.
Zapisuje się nic- rufirufi3 |
Czopkers zgłasza się do udzialu w zatrważających rozgrywkach w snookera...
wiem iż wielu z nas moze z tej walki nie wrócic, jednak i tak poświece dla dobra kiszonych ogórkow! SiR! yes, SiR nick, jak sie domyslacie : Czopkers |
To kiedy odbędzie sie turniej :]?
|
mm... tak... niestety, stalo sie kilka nieprzewidzianych przeze mnie rzeczy, i krotko mowiac - do polowy czerwca nie moge zabrac sie za rozgrywanie turnieju. Jezeli chcecie, to grajcie beze mnie - jezeli nie, poczekajcie te 2 tygodnie. Na forum tez bede wpadal raczej okazjonalnie, wiec decyzja nalezy do was.
|
Może ja mogę się wziąść za organizacje...? -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |