Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   You see an amazon shield (Atk:0 Def:32). (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35681)

Dexido Last 18-05-2005 22:50

You see an amazon shield (Atk:0 Def:32).

Pierwsza na Celescie, druga(?) w calej tibii...
Oto Amazon Shield!
http://rapidshare.de/files/1834053/1.rec.html

Czyz nie jest piekna? :)
Nie pytajcie skad ja mam, nie mam zamiaru mowic jak ja zdobylem, za ciezko sie napracowalem :)

Dexido Last~

Tak, to jest Fake.
Nie, fake filmów nie robi się w OTS.
/Mod

PinGOnE 18-05-2005 23:02

szkoda ze nie nagrales jak np kladziesz ja w domq na podlodze... jak np przenosisz z jednego miejsca na drugie ... :/ ja tam sie malo znam na filmach ale jeden juz dzis poszedl do dzialu fake :/ sry ale nie kupuje tego

Palladni 18-05-2005 23:10

Filmik wyglada jak prawdziwy, ale juz tera niewierze w prawie zadnego rara (mam na mysli rzadko spotykany item) wkoncu juz mozna robic faki Tibicam (np. Zapewne kazdemu znane Dsl :P)

Masakrowiec 19-05-2005 03:14

Amazonka na fortecy orków ?? ;)

Plastex 19-05-2005 09:05

Z początku wierzyłem, ale po przypomnieniu sobie tych filmow z DSL i rarami na rooku to jakoś przestałem wierzyć.

Vanhelsen 19-05-2005 12:48

Eee, a jak się robi takie tibi.cam fake ?? :D

Dwik 19-05-2005 14:06

Hi
Fake
Yes
Bye
Do innego działu :>

Yobak 19-05-2005 14:13

:]

Niesądze aby był to fake.
Gratulacje zdobycia tarczy i życze powodzenia innym w szukaniu jej.

Raul 19-05-2005 14:27

I znowu się zaczną spekulacje na kilka stron czy to fake, czy prawdziwe? -.-
To może całkiem wyrzucić działy Filmy i Zdjęcia. Przecież wszystko już można podrobić...

Thimburd 19-05-2005 15:17

Hmm... gratz. Wątpię, żeby to był fake. Wygląda na prawdziwy. Ja też chce takiego shielda ;p

Dwik 19-05-2005 15:22

Dlaczego sądzę że to fake:
- zamkniety kanał trade (przy robieniu fake movies zawsze tak jest)
- ten gosciu dawał już filmik z Thunder Hammerem (bzdura do kwadratu)
- za dużo niejasnosci
- teraz ty musisz mi udowodnic ze to jednak nie fake, ja juz swoje powiedziałem
~.~

Marshal 19-05-2005 15:34

Cóż, gdybyś pokazał to pod depo, gdzie jest dużo ludzi czy ew. na jakimś expowisku to łatwiej byłoby w to uwierzyć (wtedy trudniej podrobić bez błędów:P)...

Strzelba 19-05-2005 17:07

Nie wiem czy ty na serio masz amazon shield ale mozesz mi pokazac bo jestem z celesty :P.

Nick: Lord Strzelba
Świat:Celesta
Profesja:Sorcer :mag:
Level:23 :baby:
Magic level:36 ;(
:flaga_pl:

Dr. Omader 20-05-2005 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Dlaczego sądzę że to fake:
- zamkniety kanał trade (przy robieniu fake movies zawsze tak jest)

ROTFL! Myslisz ze to robi roznice jesli kanal jest otwarty czy zamkniety? Mysle ze niebyloby problemem zrobienie fake w ktorym byloby 5 kanalow trade otwartych ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshal
Cóż, gdybyś pokazał to pod depo, gdzie jest dużo ludzi czy ew. na jakimś expowisku to łatwiej byłoby w to uwierzyć (wtedy trudniej podrobić bez błędów)...

Tak samo jak wyzej, watpie zeby zrobiloby komus jakakolwiek roznice zrobienie fake w srodku depo czy na pustyni ;) Jak juz ktos umie zrobic fake filmu to nie byloby to dla niego zadnym problemem, pewnie musialby tylko chwilke dluzej posiedziec ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
To może całkiem wyrzucić działy Filmy i Zdjęcia. Przecież wszystko już można podrobić...

Polacy zdolny narod, podrobili dolary, tak ze byly bardziej oryginalne od prawdziwych ;)
Dziwi mnie ze dopiero teraz moda na fake filmow sie pojawia, pewnie sie ludziom nie chcialo wczesniej robic ich *rolleyes*

@Topic: gejowsko ta tarcza wyglada, taka rozowa, wyrzuc ja do wody Dex :P

Zao 20-05-2005 14:46

Gdyby koles, ktory dal ten filmik tutaj przeczytal post Dexa do konca, wiedzialby ze to fake ;) Dex zrobil ten film jako dowod ze robienie fake z tibia.cam to zero problemu po tym jak oskarzono go o trenienie na macro.

Emilos 20-05-2005 19:28

Lol

Jak taki boski jestes to daj swego nicka dex to pogadamy :D

Wypas 20-05-2005 20:29

Poprzekładałbyś ją w plecaku do equipa dał w depo się nia pobawił to by było w 99% jasne że prawdziwa. ;)

Vanhelsen 21-05-2005 15:09

HALO!
Oświeci mnie ktoś w szytce robienia faków filmików ?!

Dr. Omader 21-05-2005 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
HALO!
Oświeci mnie ktoś w szytce robienia faków filmików ?!

LOL. Nie. ;)
Chyba bede kasowal wszelkie informacje na ten temat ;)
Co to za sztuka jak ludzie zaczna pisac poradniki "jak zrobic fake film"? To nie ma sensu.

Vanhelsen 21-05-2005 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez phoneix
fake movie robi sie na open tibia server [ ots ], jednak jesli nie wiesz tak podstawowej rzeczy to nie wroze ci rewelacji w robieniu fake filmow [;

To wiem, ale czy trza jakieś inne progsy itp itd. Oto mi chodziło :P
A narazie to sobie odpuszcze, choć ciekawe rzeczy można by było nakrecić :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56.