![]() |
Cytuj:
|
Bardzo fajne SS'y,gratz tych awansów a programów wspomagajacych nie używaj! Daj więcej SS'ów jak będziesz miał :)
|
Glupota to pierwszy krok do zostania "shakowanym" ;>. Jesli sie wie skad i ma jakas wiedze na temat programow mozna sobie sprawdzic danego ****** czy niema w nim zadnego swinstwa ;].
PS. Co wy o tych hakach przez programy ... najczestsza przyczyna hakow jest acc share i dawanie passow kolega (ktorzy sie nimi nieokazuja ;>) |
dla mnie nic ciekawego .. przecierz tu nie ma niczego oprucz adv. ktorych rzecz jasna bardzo gratuluje ale przydaly by sie ssy z akcja bo po dojechaniu do 45 lvl'a odpuscilem sobie glebsze przygladanie sie ss'om. Chcial bym poznac twoje skille bo widze ze 5 mlvl wskoczyl ci na 41 lvl'u (ja na 42 mialem 6 :P) chcial bym poznac tez twoje eq :>
|
No ladne scenery
Szkoda tylko że gildia sie rozpadła:(((((
|
POwiniene¶ zacz±ć robic ssy na huntach bo tak to troche nudno :/
|
Gratz wszystkich adv:P:D
|
Cytuj:
|
troche monotonne te ss i ten program wspomaajacy :/
Prawdziwi hardcorowcy expia bez swiatla :D |
cos mi tu nuda zalatuje...
strasznie nudnawe...choc lv spory
tylko adv i nic wiecej..a szkoda ;( |
NiCe Ss'ki
Musiałe¶ sie namęczyć stary :) |
gz tych wszytkich adv.
|
Troche nud± wieje, ale mimo to gratuluje, ale nie lepiej było expić na guardach?
P.S daj ss'a ze swoimi skillami, equipem, to ciekawsze ;) |
heh
Mistrzulek to ja Lord piwnicaqx jestesmy razem w gildi mam nowego chara to za jakies 5 dni tez dzouce jakies tu ss ;] ale z huntow;] pozdro ;]
|
Cytuj:
@topic Skonczyl sie limicik na zdjecia ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |