![]() |
Dragon lair jak dojść?
Cześć All. Chiałbym wybrać się z kumplami na d lair ale jest problem... wiem gdzie leży i wogóle ale nie wiem jak tam dojść. Czy ktoś mógłby dać mapkę jak tam dojść bardzo proszę. Z góry thx. Pozdro
|
kolo venore?
Jezeli tak to musisz: -skierowac na polodniowa brame i isc jak w kirunku na misie. -Poznie na rozstaju drog isc bardzie do gory spotkasz tam troche wezy i zajecy. -Dojdziesz do muru przy ktorym zwyczajowo stoja parceje. -wiedziesz po pacelach ubijajac 3 skorpiony 9przy pelnym respie -kolejno zejdziez na nizszy pozion ez po parcelach (kawalek dalej) -wytniesz wszystkie respiace tam sie skorpiony -skierujesz sie do otworu (shovel needed) -dajel beda znowu skorpiony -po wejsciu do otworu idze na dol az dojdziesz do kolejnego otworu -przechodzac przez otwor powinines naknac sie na firefildy (to bedzie pierwszy znak ze smok jest juz blisko) -przechodzisz przez ognie - daljej beda znowu skorpiony i po tych skorpionach jak juz je wytniesz UWAZAJ -KOLEJNY UP POZIOM TO JUZ JEST SMOK X2. |
Dzięki Wam jesteście masterzy;]xD Tylko jeszce pytanie czy respi się tam jeden czy dwa smoki;d?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yeah Dzięki All Mi Też Się Przydało :D
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |