![]() |
Ez Macros
Skad sciagne program EZ Macros???
|
Z nazwy wynika ze jest to program do makr a tutaj rozmowa o tym jest zabroniona.
Jak chcesz coś ściągnąć to zawsze wpisz nazwe w google.pl i tam bedzie to co potrzeba. |
Ja bym tego nie uzywal... Tak samo jak tibii gg :P
|
Ja używałem... puki mi postaci nie hakneli...
|
Wszystkim ktorzy uzywali jakichkolwiek programow cheatujacych zalecam ich odinstalowanie i zainstalowanie czystego klienta od nowa.Kto sie troche orientuje wie ile szumu jest z powodu banow jakie sie posypaly w przeciagu ostatnich dwoch dni.Moim zdaniem tibia bot zawieral( i zawiera) jakiegos backdoora, czlonkowie cip softu w jakis sposob doszli do tego jak go wykrywac(zmodyfikowane pakiety?) i banuja teraz ostro.Lepiej sie nie ladowac w niepewny interes:P(nie mowiac juz o mozliwosci hacka)
|
Na tym forum się o makrach nie mówi.
|
Jak jusz ludzie wyzej wpominali Na tym forum rozmowy o makro nie są dozwolone ani mile widziane ;/
|
Uzywaj makro uzywaj :D(dzisiaj juz przezemnie 2 dead na isarze) a na securze sprobuj byc afk :D to z checia ci cos podluruje)
|
Jesli jest zabronione to przepraszam, ale jest tak jak myslalem tibia bot afk ma na 100% backdoora, ktory pozwala pewnym sposobem(nei opisze go tutaj) na przejecie hasel ludzi posiadajacych bota (i chyba z tego co wiem wystarczy jednorazowe odpalenei bota zeby zmodyfikowac rejestr i uaktywnic bacdoora)>tak wiec jesli ktos uzywal niech szybko zmeinia haslo,przeinstalowuje klienta , czysci rejestr.A jak jzu ktos ma bana albo jest shackowany to neich przyjmie to z pokora i godnoscia;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |