![]() |
Najbardziej co mi sie podoba z tych fotek to ta dłoń :)
|
nom:)
Fajny kursor co nie :) panowie i panie tu nie chodzi o moja dlon a o zdjatka plisk komentujcie normalnie bede wdzieczny:) to jest muj pierwszy temat i moje pierwsze fotki:) bedzie wiecej nie bujcie sie:) Jakis GS hunt czy solo drag^^ moze byc??
|
e no fajne, a banano to chyba pol harmonii zna ^^
tez gram na harmie ;) gratz poprostu lvlu i skilli :D |
Banano Rulez
nom ja naleze do tej połówki :):) jak widac na innych zdjeciach to ja po tem w tych k-legsach biegam dzieki glownie Bananowi:):)
|
Fajne fotki ,kup sobie pacca i walnij jakies hunty;]
|
Hyh
Bedzie juz nie dlugo GS hunt :) Mam nadzieje :) musze se na uhy zarobic i jedziemy z pajaczkami:) :)
|
Ładne ssy, fajnie ze harmonia :P
OOO a kogo tam widze szulca, dzieki temu panu zginąłem na D landzie:P o nawet toorm jest :P Jakbyś potrzebował kogoś na gsy to jestem chetny msg md xD |
Wo0jatas
To ja gralem wtedy Szulcem siemka idioto:) lol po co polazles w prawo, na ale nic bylo minelo jestem do twojej dyspozycii:):)
|
juz pisalem na priv to twoja wina, ale w jednym masz racje, było mineło :P :P
przynajmniej nam toorm rzeczy oddał xD |
hyhy
mi nic nie wypadlo :) 3 uhy i lopata lol :):) Moze gs hunt kiedys se zrobimy zluze moja tarcza:):)
|
no moze byc, ale najpierw zrobie 73 dista :P
|
mi też tylko dłoń sie podoba:P
|
hahah fajny kursor:D:D:D spoko SS
|
Omg... Zpolszczenie sobie ściągnąl -.- To jest gorsze niż tibia gg :/
|
lol..
nie wiem jak mozna samego siebie wyzywac od noobków ale jesli tak sadzisz to looz ;p
|
MAm pytanie gdzie sa te orci ?? To gdzies obok thais?? Plx o wzkasówki lub mapke
|
Fajny kursor ale screeny tez fajne:)
|
Nice
Fajne sski i kursor jak to kilka osób podkteśliło :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |