![]() |
1 fake jak orc jak zamienil sie w lidera
odrazu przejde do rzeczy
spotkalem orca ktury powiedzial .... : http://img12.echo.cx/img12/318/koklko00012sr.jpg a potem dalem mu knife : http://img272.echo.cx/img272/5426/koklko00022dw.jpg PS: jak chcecie moge dac poradnik ,,jak wklejac prosto zdjeci" jezeli chcecie moge coment plx ^^ Poradnik |
Nawet dobre. Orc analfabeta? No nieee.
|
lol?
Wykonanie 4/10 ( ten orc jakiś mały) Pomysł 2/10 |
temat fejku juz oklepany =/ mogles sie wysilic... omfg 2/10 :P ale jestem wredny lol Przeciez on nic nie zrobil praktycznie ... wkleil knifa i lidera i orca o to jesczxe zle xD A ztym poradnikiem to se jaj nie rob... juz widze poradnik twojej roboty xD
|
He he!
Leader(bo tak się pisze) ma 2 miecze i takie do żucania(co nie przeszkadza mu w walce wręcz)
Pomysł:6/10 Wykonanie:7/10 Ogólnie:2.5/10 Gościu skończ z Fake, albo zrób coś porządnie(a w dodatku taka fabuła była z Orc Berserkerem i Fakem o Vethim). |
a mam ci zrobic poradnik czekaj juz zrobie taki ze sie zesikasz
|
Cytuj:
P.S. Zesika się to on tylko chyba ze śmiechu(tak jak ja) |
Porażka:
-ORc za mały -Wydaje mi się że Leader wali ze sztyletó do rzucania a nie z noża do krojenia chleba.... -Co mu, mózg wycieka na ostatnim obrazku ? -I jaki to ma sens ? -Czemu wszyscy dają bronie które nie odpowiadają potworką (Zerk = Warhammer ... przecież on używa Jakiegoś topora -.- , Leader = Knife, sztylety mózgu nie knife !) -Ten knife też giga jest..... jak byś go schował do kieszeni to już byś go nei znalazł .... Ocena: 11/100 (za dobre, ale bardzo słabe, chęci) |
Odrazu widać że to jest zrobione z kopiuj i wklej...jak orc leader to by były 2 throwing knifes a nie knife...moja ocena to...4/10
|
Źle wklejony Orc, ale przecież on sam mówił, że jest mały i słaby.... A o awansowaniu potworków było wiele tematóww więc ten pomysł jest już zużyty. Ej orc Leader jest drugim z najlepszych Orców..... wali z kife? :confused:
|
To zobaczcie na moj poradnik to sie naprawde zesikacie mowie wam :D
|
daj ten poradnik......
zara roześle moim kumplom.... pewnie bedzie Huge LOL na całą ulicę ! |
Ten Orc chyba jest chory, pewnie palił papierosy. -.- Tak serio to denne, 1 obrazka nawet nie widzę, a drugi to dno.
|
Tak jak juz tu kolega napisal :) zesikamy sie... ze smiechu :P dawaj dawaj chetnie poczytam, wogole jaki temat na poradnik... omfg taki to ja se tez moge zrobic ^^
|
-.-
to jest plagiat że tka powiem fake'a Demongo<czy jak to sie pisze :P> |
Co to ma byc?
Omg..
Wykonanie: 1/10 Pomysl: 2/10 Ten ork za maly.. |
lol... no comments
|
Fake słaaaaby! Czy nie ma na tym forum już pożądnych fake'ów? O zgrozo! Tak jak mówie każdemu po co takie dziadostwo wstawiać na forum? Jakiś mały orc przychodzi dajesz mu knife, zmienia się w orca leadera i co z tego? Wogle pomysł zerrznięty z innych fake'ów. Był taki co na rooku był orc, ktoś mu dał warhammera i się zmienił w orca berserkera, jest także Przygoda Orca Vethiego...
Ocena: 0/10 |
Omg dales mi az 0 dzienki dzienki ja twoim fake daje jakie 1000000000000/10 a tak wogole postaram sie robic lepszze fake i przeparszam wszystkich ze sie mondrzylem
|
Czy to orc, czy zielony kurdupel?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |