![]() |
Insecurity: Strony wyciagające hasła
Ostrzegam przed stroną www.tibiafan.prv.pl na którą wszedłem przez przypadek (chyba z tibia.gamigo.de).
W dziale triki znajduje się ling to "strony tibia.com" a tak naprawdę do www.tibialogin.prv.pl - także nie radzę na nią wchodzić. Najlepiej jakby forumowicze napisali w tym temacie jeszcze pare niebezpiecznych stronek, któe mają na celu shackowanie konta. Może uchroni to niektórych newbiech przed utratą radości płynącej z tej gry. :)) |
NAJWAŻNIEJSZE !!!
1.Podawaj tylko haslo na www.tibia.cm 2.Nie podawaj na żadnej stronie hasel nawet jak by cie matka na kolanach prosila :) CIpo'wie pisali wilele razy o niepodawaniu hasel i mam nadzieje ze sie nikt nie nabierze... 8) |
Żeby było jasne to ja się nie dałem na to złapać. Przestrzegam tylko przed tym innych.
|
No ja mysle ze nikt sie nie zlapie na taki podstep :P
|
Gdybym wiedział kto to zrobił to ten ktoś by już miał rooka
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Echh. Wszystko żeby nabić posta... Co do tematu to są tylko 2 miejsca do podawania haseł: www.tibia.com Oraz: Tibia***** <--- Plik gry w katalogu Tibia w Program files na dysku C:\ I jeszcze 1: Tutaj ]:-> (żartuje :P ) A i jeszcze jedno... Nigdy też nie ściągajcie clienta tibii z obcych stron, bo kto wie czy też nie będą nafaszerowane Keylogerami. |
hmm
Jest niestety durzo takih stron...
NIe znam ich ale raz sie tak nabralem i mialem konto niedosc ze banned to jeszcze haked;/ |
alleluja!!! dziekuje po stokroc!! ja bylem kilka razy na tej stronie ale nie wiedzialem ze robi takie jaja. teraz ja omijam z daleka. THX!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |