![]() |
40 elite blokuje Dragon Lorda!!
Witam :)
Chciałbym pokazać wam filmik z próby blokowania DLa przez mojego kolege 40 elita. Próba oczywiście się powiodła :p Umieszczam dwa filmiki z tej próby: 1 nakrecony przezmnie czyli Thus Furaor 2. nakrecony przez mojego kolege, knighta. 1. http://rapidshare.de/files/1859476/okon_DL.rec.html 2. http://rapidshare.de/files/1859446/lord.rec.html Życzę miłego oglądania. UWAGA!! Nie róbcie tego w domu ponieważ grozi to śmiercią. Zostawcie to dla zawodowców!! :D :D :D :D Żartuje przecież:P |
Nic wielkiego ;-)
|
Taki sobie filmik, bo to nie żaden wyczyn. Mój kolega blokował DL'a na 20 lvl'u i przeżył. Zeszedł mu wtedy bp uhów.
|
omfg
fajnych masz kolegów, looterów...
coś czuje ze czeka ich za to kara -.- |
wiem że to nie jest żaden wyczyn zblokowac dla na 40 lev, tylko chodziło o to że to był 1wszy dl blokniety przez kumpla :(
A co do loota to zostawie to bez komentarza:D Tak robią wlsanie koledzy z Rl i z tibii :D 100% zaufania xD |
39 blokuje demona a 40 lev dla nie bloknie nic trudnego...
|
Mój kolega noob (Pozdro :P) bloknol Dl'ka na 35 lvlu tracac 2 uhy :]
Niema czym sie chwalic ale bloknij Behemota albo Demonka, to bedzie kuul. |
Koleś dał filmik żeby pokazać ze bloknął DLa na 40 lvlu .A wszyscy mówią że to nic wielkiego.To że jakiś 39 bloknąl demona(pewnie z 3 osoby go uhały a demona biło 5 sorców:P) to jest wyjątek jakich bardzo mało.A tak wogóle mniej wiecej połowa filmików co oglądałem z blokerem na 40lvlu (chodzi mi o DLe)kończy sie jego śmiercią.
|
:/
szalu nie ma widzialem filmik jak knight 21 lvl blokwoal dl-a ( tylko 1 uh )
|
fajne, gratz, ale kolegów masz przy***anych!
|
Heh, nic wielkiego...sam blokowalem na 40 lvlku dl+drag :)
no ale gratz :] |
No coz, wypada pogratulowac, sam na takim lvlu pewnie bym sie nie odwazyl. Jednak wyczyn ten to nic wielkiego, moze troche Ci sie rece trzesly przy uhaniu.
Pozdro ! |
:/
eloo ziomy nie oglądałem filmiku ale co to takiego ze 40 lvl blokuje dragona to chyba normalka co nie ?? :p
|
nieno film sredni ale bloknonc dl na 40 lvl to lipa z takim lvlelikiem niektorzy demonka bioro :)
|
No fakt wyczyn wielki to nie jest ;- ) ja dzisiaj też na 40 lvl'u blokowałem DL'a + drag : P A ten Krzysiek do blokowania dragów stworzony nie jest :P jakoś nie bardzo mu to szło
Afff , wiem z GS'em sie DL'a nie blokuje ^^ ale z początku miały być same dragi :P http://members.lycos.co.uk/angel1122/Dl+drag.JPG |
Muahahahaha no i co z tego ?? co to za wyczyn :o moj kumpel bloknol demona na 42lvlu z skilami okolo 75/75.Dawalem filmik B)
|
...
Fuks i tyle :D
DL potrafi takie combo puścić, że 50 knight się zwnie, więc dziwie się, że tyle osób się chwali bloczeniem DL'a. Widać, każdy sie uczy na błędach. A tak btw. Gz fimiku i szczęście (przeżycia :P) |
Gl w next huntach
PozdRo 4 ju |
Cytuj:
Bloknac Behe na 40 lvl nie jest problemem, a co do demona to wiem ze koles zablokowal na 36 chyba lvl. Gratz wiem ze 1st dl zawsze najtrudniejszy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |