![]() |
Czarna lista
Tan temat założyłem po to żeby mozna było sie skarżyć na poszczególne osoby przez co bedą mogły dostać od osób na wyzszych lewelach. Chodzi o PK, złodzieji i o lurowanie. TO powinno nam troszke pomóc :D w końcu polacy powinni trzymac sie razem :]
prosze o komentarze mojego pomysłu |
Lodr of the Ris to złodziej :(
okradł mnie podstępnie Buuuuuuuuuuuuu |
jak cie okradł ??
NAstępnym razem prosze o dokładniejsze opisywanie problemy w celu interwencji :P |
Wiewiur - przeczytaj swój podpis a potem zastanów się nad tym co może spotkać takich łowców PK gdy PK wezwie kolegów.
EDIT: a tak po za tym to chyba było już tysiące takich tematów. |
po pierwsze pomyśl ze wszyscy sie na to skarża ale prze takie gadanie nikt nic nie robi :P
a pozatym jestem nowy i nie widziałem zadnego takiego tematu wiec nie zgrywaj wielkiego mastera oki?? tylko nie bierz tego do siebie :P |
ogólnie pomysł do bani dlaczego?:
*1. Każdy może tu napisać dowolną bzdurę np: Bubble to złodziejka! ukradął mi lootbaga! czy to była prawda? ofcors nie ale można napisać taką ściemę w którą inni uwierzą :P *2. Ci którzy chjcą walczyć z pk łatwiej ich znajdą w grze poprzez szukanie i swoich zaufanych kolegów lub przez wystawianie przynęt :P *3. Czy musi być jeszcze jakiś powód? |
Trzeba poprostu uważać :P
|
Dzial PK zostal usuniety zeby nie powstawaly takie tematy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |