![]() |
sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć)
jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)
http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec. kometarzyk plz :evul: |
Jakie guwno wez przestan
|
ten tytuł jest wyczepisty a ten film jeszcze bardziej nie no powaliłeś mnie z fotela..
|
nawet nie ściagam bo już po tytule widac że nic ciekawego :D , jak by blokowal cos lepszego to można by było popatrzeć :P
|
omg -.-' ghula nawet sorc na 6 lvl moze blokowac -.-'
|
Oo ale żeś błysna -.-' i co chciałes tym pokazać ale spox każdy ma prawo zeby dal swój film na forum jesli to cie ucieszy to Gz za blokowanie ghoula =//
|
Cytuj:
|
LóL. Starszny Filmik...Chlopie wez sie lepiej za cos innego !! -.-
|
Sa ludzie i parapety.
Sa ludzie i parapety. Delete Temat !
|
o boże non nie jest noobem on jest newbie tak jak wy kiedyś byliście.
-.- Kiedyś miałem spusta jak zobaczyłe m3 takie same zwkłe cluby -.- i chcialłem każdego ale nie wiedziałem jak sie podnosi, a teraz tempie i chodze na hunty tam gdzie można po expić X( Może on kiedyś bedzie miał 100 lvl. Więc pomyślcie zanim kogoś zrównacie z błotem |
Cytuj:
On ma racje dla mnie tez kiedys blokowanie ghula to byl wyczyn godny annihilatroa -.- :] |
nOOb a nie Newbie
Cytuj:
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P |
może nie ma czego ogladać ale koleś sie dopiero uczy grac w tibie , ty tez kiedys taki jak on ( może dalej jestes jak tak na niego mowisz )
|
Cytuj:
|
ojeju, a ja kiedyś kumplowi cycka blokałem :p a pozatym solo bez czarów, to ghula/slima załatwiłem :P
|
Lol
mam zrobic fimik jak 20 lvl sorc dragona blokuje?
jak chcecie to moge zrobic |
<rotfl> n/c...
|
Nie rób już więcej filmików. ;)
|
lol!! ale zje....... film!!
podjarać sie z blokowania ghoula sorcerem!!!!! ja tego zabijalem od chole....... moim starym druidem i na solo sobie z nudów |
Ten film to poprostu porażka....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |