![]() |
Darmowy, internetowy dysk o pojemności prawie 7Gb...
Na początku powinnismy sobie zadac pytanie: Po co nam dysk internetowy?
1. Pobranie i instalacja Najpierw ściągamy klienta gmail drive z tego linku: GMail Drive v1.0.10 - download Gdy wejdziemy na strone musimy poczekać kilka sekund aż zacznie się ściąganie. 2. Instalacja Sprawa jest prosta, ponieważ gdy rozpakujemy ściągnięty plik (gmailfsnew109*****) i klikniemy na "setup*****" Program się automatycznie zainstaluje. W "Moim Komputerze" pojawi się ikonka dysku "GMail Drive". 3. Tworzenie konta a. Żeby założyć konto ktoś musi nas zaprosić. W tym celu prosimy kogos kto ma konto na gmail, zeby wyslal nam zaproszenie b. Po pewnym czasie przyjdzie nam mail od kumpla, ktory nas zapraszal: Cytuj:
First name: -imie- Last name: -nazwisko- Desired Login Name: -Login, który będzie twoim adresem email- ([email protected]) Choose a password: -Wybieramy hasło, które będziemy musieli podać przy logowaniu- Re-enter password: -powtarzamy hasło, które napisaliśmy wyżej- Security Question: -wybiesz pytanie jakie ci zadadzą gdy zapomnisz hasła- Answer: -podaj odpowiedź na pytanie powyżej- Secondary email: -tu wpisujesz adres email, na który wyślą ci hasło jeżeli zapomnisz- Word Verification: -wpisz w pole kod, który widzisz na obrazku wyżej- Następnie klikamy na "i have read and agree to the Terms of Use. Create my account" Jak wszystko dobrze zrobiliśmy powinna pojawić się strona z napisem Cytuj:
Klikamy dwukrotnie na ikone "GMail Drive" w "moim komputerze", wpisujemy Login, password i zaznaczamy "remember me" Bravo! Od tej pory możesz się cieszyć nowym dyskiem internetowym o pojemności 2 Gigabajty! Pozdro Shinjix |
He he he bardzo dobra sprawa szczegolnie na jakies mp3 lub cos w tym stylu:D
|
ty very much :]
Zawsze o takim czymś marzyłem :D:D To jest jak prezent na gwiazdke :baby: |
HoHoHo. Niezle napewno skorzystam :D THX
|
Hehe, właśnie zrobiłem konto i działa. Wielkie THX dla ciebie :D
|
A można sobie załozyć kilku takich dysków ?
|
Cytuj:
|
czy poza zaproszeniem kolegi jest inny sposób żeby się zarejestrować??
|
????????????????
Czy to jest napewno bezpieczne ??????????????????????? :confused:
|
Cytuj:
|
2 gb dla ciebei za darmo tak czy to prawda chyab sparwdze czy trzeba posiadac dysk tak u siebie w domu
|
Spoko programik!!!!Polecam!!Szczegulnie dla osub które maja ważne dokumenty niech tam trzymaja nic sie z nimi nie stanie :) :cup:
|
Hmm... Ile trzeba czekać czasu, aż Cię ktoś zaprosi?
|
Napewno mi się pzryda, serdecznie dziękuje ;)
|
A przynajmniej szybko sie przegrywaja te pliki na ten dysk internetowy?
|
Plik 1.2MB(bitmapa) przechodził 30 sekund(łącze upload 256kbs).
Można powiedzieć że szybkość ujdzie. |
Strona WWW
A czy mogę na tym że dysku umieścić stronę www żeby działała w necie?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
?
Mam pytanie czy na tym serwerze/twardym dysku odpali mi putty ktore potrzebuje serwera z shellem :confused:
Edit: Dzieki ze wszyscy mi odpowiedzieli na pytanie.. :( |
Nie ma to jak nagrywarka DVD... transfer tam wybitnie mały, raczej zrezygnuję.
2 gb za darmo? Musi byc w tym jakiś haczyk... może spyware w programiku? Radzę przeczytac umowę licencyjną punkt po punkcie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |