![]() |
Więc oto filmik z of qesta nie doszliśmy dokońca i w drodze powrotnej zginol 54 master sorcek.Film kręcony przez blockera nr 1 :)
Pokazane jest przejscie przez sale tronową na główna uliczke http://rapidshare.de/files/1872668/OF.rec.html |
hahaha bloker nr 1 i ~12 uhów ahahahhah
|
41knight z 0,5bp uh... i to jeszcze idąc na questa - n/c... Po drugie wasza ekipa była super zorganizowana, jak czekaliście przed niektórzy rozchodzili się na boki (i wrócili gonieni przez 3 Warlordy). Mając 54 mastera spokojnie mogliście zrobić tego questa do końca... poprostu brak przygotowania.
|
Taa ale 1 grupa zje.. nie zalogowała się ten 54 poprostu nie mial many bo on odrazu jak szliśmy doszedł i nie miał czasu na przygotowania,64 pally miał lagi i bał się zejść, Voltrax co chwile coś lurował dla jaj B)
Więc to poprostu "Seria niefortunnych zdarzeń" |
Super się koleś do questa przygotował. ;)
|
Lol
Jednym słowem - ROZ***ALISCIE MNIE !
Quest wam nie wyszedl ale przynajmniej sie posmiałem :p a z tymi Uhami to juz byla totalna przesada :P |
Looooooooooooooooool
10 Uhow LOOOOOOL JA JUZ KURFA NIE WIEM CZY MAM SIE SMIAC CZY PLAKAC LOOOOOOOL :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Patrząc na waszeposty mysle ze nie umiecie liczyc....
Jeden mówi że 0,5 bp drgi że tylko 12 a trzeci że 10 :D |
Big Lol!!
No niezle:P Najlepszy był ten koles co...idzie z wami... wraca z kolegami hehe tylko ze ci koledzy to warlordy,leadery,zerki:P
|
@Alcor Sake
Dla Twojej wiadomosci 0,5bp=10 uhów :P @Topic Smieszny filmik, nastepnym razem troche wiecej przygotowania ;) |
Jasne ale dzisiaj znowu idziemy więc będą jazdy może nakręcimy filmik ;)
|
Załatwię sobie net i zrobię postać tylko poto żeby Cię zabić skoro tyle uhów nosisz. Ogółem dobrze się przy tym filmie śmiałem.
|
Bloker z kilkunastoma uhami :>... do tego <super> zgranie ekipy.... I to wszystko jeszcze w OF = samobójstwo.
|
@ktos tam na de mną
to nei mopja postac macie 10 min pełny of 1 teamt na górze niestety qs ;) |
Brak mi slow na to ..... :baby: :baby:
Tych uhow to az mu sie przesypowalo :D nie wiem po co oni tam poszli ... tylko czas stracili :baby: zalosne ;( plakac sie chce..... |
Koleś nie obraź się, ale to co pokazaliście na tym filmiku to (jednym słowem) tragedia. Iść na OF Quest bez sorcka/sorcków...bravo
|
Lord Covax czy jak to się pisze 61 Ms zalogował si edopiero jak wróciliśmy do miasta a miał być punkt o tej o której wyszliśmy :evul:
|
HAHAH a co najlepsze to zobaczcie że ten knight niedość że miał 0,5~bp uhów to miał jeszcze GS i G arma i chodził bez aola -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |