![]() |
bardzo mi się podobają... sporo akcji no i żeby były ciutke większe ale tak to gz
|
(~~~~~~~~~~)
tam gdzie gwiazdki to przekleństwa <modbreak> Jak na wierzącego trochę słabo panujesz nad językiem </modbreak> a ogólnie- faJNE ss :D :D :D :D :D |
Bardzo fajne Ssy.Najlepsze te Sd w mumie.
|
Cieszę się że wam się podoba. :D
Jutro wciepne all moje Screeny, i będę je aktualizował na bieżąco. ;) |
Nice ale mam pytanie czy to jeszt qest only dla pacc (to nie jest QS)
|
@Up
Nie, to nie jest quest dla pacc. @Edit Ojej już 95+ odsłon i tylko tyle comentów.... |
no stailer widze ze sami znajomi, a mnie nie wzieliscie ;(
|
Ahh! ale ze mnie ciapa... :D
Pójdziemy innym razem ^^ @Down Nie wiem czemu oni walili z sd ;S |
Sd w mumie. -.- nc
|
wow fajne, male ss ale tylko to co ciekawe, nie mam lagow w tibi dzieki temu !! Gratz
Btw. Jaki lvl na ten quest? |
ładne, ładne 8o
tylko malutkie i trzeba się wgapiać, żeby zobaczyć co tam jest. super zdjątka overkill rules!! |
Cytuj:
@topic no szkoda sd na mumie albo ds'a no ale co zrobic jezeli ktos ma słabe nerwy i boi sie ds'a albo mumi :P |
Cytuj:
|
Taa pójdziemy, będzie łatwo bo mam all keye ^^
Btw. Kto chce link do filma to do mnie na gg. |
Bardzo ladne screeny gz wykonania klaescika:)
|
Iść na tego questa w tyle osób to naprawde odwaga. Cały zamek jest ciasny i bardzo łatwo dostać uh trapa szczególnie że wiele osób nie zna tego miejsca. Pogratuluje wam żebym nie wyszedł na chama ;)
|
xD
to był quest nie do pobica szczegulnie jak niekt nie wiedział jak zabic dsy w p zone ... a tu sprytnej owcy udało sie :D
|
Ehh ;]
ja tes tam bylem :) (sorry wachcio za tegosd w final roomie ;)) ogolnie bylo dosyc latwo zrobic go najgorsze byly klucze (wild wyslij mi .rec) POZDRAWIAM |
widzałem filmik z tego qesta robiony przez ciebie z tymi dsami w pz sie męczyliście ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |