![]() |
FaKe 4 me By Shiz0r
http://img.photobucket.com/albums/v6...AMKEN_FAKE.jpg
Elo wysyłam wam fake mojego kolegi zrobionego dla mnie ;] on to oczywiście shiz0r :D Kruk Amkena to dlatego że w rl nazywaja mnie amken a kruk mam w tibi a ten wolf na dole to od nazwiska on to zrobił w godzine wiec niedopracowane chociaz wg mnie i tak wymiata :P on nie uzywa zadnych programow do czcionek ani otsów tylko paint i tibia sprite miłego oglądania Koment plx ;] |
Szczerze muwiac widzialem lepsze fake ... :]
|
lol
@up
lloll napisalem ze zrobil to w godzine. |
@up
Coś takiego można zrobić w kilka minut ;/ To wogle na Fake nie wygląda , tylko na normalnego ssa EDIT Sry nie zauwałyłem eq, ale od tego jest odzielny temat |
Bardzo ciekawa fabuła... khm... wykonanie dobre (?)... tylko czego? :p
|
Hahahah, nie mogę trzymajcie mnie! Ale beznadziejne fake! Nie komentował bym tego tak gdybyś nie napisał, że on to zrobił w godzine! Ja mogę 5x razy lepsze zrobić w 5 minut, a jeszcze się podpierasz, że w godzine!
Fabuła 1/10 (Co to ma przedstawiać) Wykonanie: 2/10 (DNO!) |
...
to nie jest ss. wszystko jest wklejane z tibi sprite i skladane w 1 calosc...
Ps. Radek twoje "coś" to nie fake tylko historyjka pozklejana z kilku elementow... jak ci sie nie podoba to nie komentuj |
Cytuj:
|
jakie Z***ane Gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
...
..........
|
-.-'
Cytuj:
|
Oo
Cytuj:
Srry za dwa posty :o |
Cytuj:
po 1:Widziałeś żeby rerzyser muwił do krytyka "No to zrób lepszy film!!" X( po 2:RADEK 666 JEST 1 Z NAJLEPSZYCH FEJKOWCÓW NASZYCH CZASÓW!!! :cup: po 3:Nie oceniam takiego badziewia bo to tylko ss! :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale to nie powód żeby się chwalic, jakie to twoje są piekne i wspaniałe, zwłaszcza, że ostatnio następuje w nich przerost formy nad treścią. (podobnie zresztą było z moim INKiem. Nie dokończyłem go bo znudziło mi się przedstawianie kolejnych, mniej lub bardziej efektownych śmierci nupków) |
up:
Tobie się nie chciało, tylko dlatego, że dostałeś się do MTA... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Idz dalej snuc swoje teorie spiskowe i niestworzone historie -.-' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |