Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Polski GM... :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3585)

Aexer 08-03-2004 13:09

Polski GM... :P

Czy jest Polski GM?? A jeżeli nie ma To CZEMU >?
NIE JESTEŚMY GORSI OD JAKICHS TAM szwedów X(

Bastien 08-03-2004 14:32

Poprostu hyba nei ma hętnych.Musisz być bardzo doświadczonym graczem no i wtedy masz prawo jeśli Gm'y tak uznają przejść szkolenie i jestes GM :D

Bobercjusz 08-03-2004 14:33

Chyba nieznasz mętalności polaka. Polak jak by został GM to by to napewno wykorzystał. Szwedzi są uczciwi. Moja ciotka mieszka w szwecji i jak wyjżdża na wakacje to nie zamyka domu. Po powrocie nawet z lodówki nic nie znikneło. A w polsce? Nawet futryny od drzwi i okien by wynieśli.
Na polskiego GM możemy sobie tylko pomarzć.

dexter 08-03-2004 15:21

Zgadzam się w 100%. Polski GM by to wykożystał bardzo i to nie w pozytywnym znaczeniu. ;( Polacy są za bardzo zapatrzeni w samych siebie (mówie to na własnych doświadczeniach - więc jeżeli kogoś to uraziło to z góry sorki).

Dan the Automator 08-03-2004 15:43

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Aexer
NIE JESTEŚMY GORSI OD JAKICHS TAM szwedów X(
Jesteśmy ;)
A pozatym Szwedów*

WizzArD 08-03-2004 15:49

ja tam bym chcial w polsce GMa no ale jest jak jest zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami chodziaz troche nie wieze tej opowiesci o ciotce :P

Chomik 08-03-2004 16:14

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
Chyba nieznasz mętalności polaka. Polak jak by został GM to by to napewno wykorzystał. Szwedzi są uczciwi. Moja ciotka mieszka w szwecji i jak wyjżdża na wakacje to nie zamyka domu. Po powrocie nawet z lodówki nic nie znikneło. A w polsce? Nawet futryny od drzwi i okien by wynieśli.
Na polskiego GM możemy sobie tylko pomarzć.
Bo szwedzi są kasiaści nie to co polacy, oni nie muszą krajść :P Zobacz sobie ile Polaków ma PACCa a ile Szwedów

p.l 08-03-2004 17:21

Gdyby pojawił się jakiś polski GM, i noobki by się o tym dowiedziały to od razu by było na prv: Psss, bądź patriotą, daj itema/kasę, zbanuj tego

Gimlos 08-03-2004 17:25

@p.l
wlasnie dlatego nie bylbym taki pewny czy nie ma polskiego GMa, bo ja bym sie na jego miejsu do tego przed rodakami nie przyznal~

Ketibro 09-03-2004 00:29

mhm. Wydaje mi sie ze bede GM a nawet polskim bo bardzo dobrze znam Angielski. A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.

Bobercjusz 09-03-2004 10:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Ketibro
mhm. Wydaje mi sie ze bede GM a nawet polskim bo bardzo dobrze znam Angielski. A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.

Bo boshe. Zaraz umrę ze śmiechu. HAHAHAHHAHA.
Ty będziesz GM??
Dobra, ale jak już zostaniesz to prześlij mi coś oki?? Jakiegoś gold-secika, albo (bo co ta dla ciebie, GMasterze) mpa jakiegoś. Co tam 1 więcej na serwerze. No to jak? Skubniesz coś??

Bigvirus 09-03-2004 12:29

hmm

Polacy sa hyba za bardzo dobzi ale tylko dla polakuw
a innyh w tube tylko kiedy okazja sie narodzi:)
To pomysl co by bylo gdyby polak byl gamemasterem przeciesz to byla by zes ja bym odrazu bany zarzucil dla kilku osub kturych nienawidze:)

nawigator 09-03-2004 15:43

hmm........
co do Polskiego Gm-a to nie macie racji, tzn. jest jeden ale nie jest do konca Polakiem
12:46 Alechandro: Manuel Pantolsky
12:47 Alechandro: I am from polish origin ;p

heh myslal ze gram na MC i wzial mnie na rozmowe......
i tak jakos zaczelismy sobie gadac........
on z pochodzenia jest polakiem ( chocuiaz jego nazwisko bardziej brzmi jak czeskie)
nom ale jest polski akcent u gmów :P

jura 09-03-2004 16:50

heh ... ciekawe, skąd wiecie, że nie Polaków wśród GMów?
Ja, jak bym był GM (marzenia można mieć), to nie wiem, czy bym się przyznał. GM często karze, a wielumogłoby chcieć wykorzystać wspólną narodowość np. do uniknięcia kary.

Poza tym, nie tak łatwo zostać GM. To nie jest tak, że wystarczy chcieć i już, dostaje się GM w prezencie. GM to też (teoretycznie) obowiązki...

A dlaczego ich (teoretcznie) nie ma? No, może lepiej samemu się postarać zmienić tą sytuację?

Aexer 10-03-2004 13:54

Ale fajnie bylo by miec polaka w Gmach :D

targud 10-03-2004 18:31

Vajnie to być samemu GMem :D

Hegemmon 10-03-2004 20:23

hmm czy polskiego GM-a nie ma to pewności mieć nie można ale raczej mało to jest prawdopodobne ale nie jest niemożliwe.. Ja nawet gdybym znał biegle angielski i tajniki gry od podszewki nie zabardzo chciałbym być GM-em bo czasami to nie jest zbyt wdzięczna robota ale czasmi jak gram (a gram na Securze a tam wszystko się potęguje) to we mnie taka złość wzbiera, że gdybym był GM-em to bym od ręki ban na dożywocie albo postać bym mu ustawił w miejsci z którego nie możan wyjść :D
ale cieszył bym się gdyby jakiś mój dobry znajomy był GM-em to bym się cieszył... lootbag bym mógł odzyskać.. wystarczy tylko kilka słów od GM-a i kazdy potulnieje :P

Alchemiko 10-03-2004 20:47

Cytuj:

by Ketibro
A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.
Sluchaj...

Co to sa te Hex'y Binarne ? :]
bo siedze w programowaniu juz dosc dlugo, i jeszcze o takim jezyku pisanie nie slyszalem =)

Dark Ice 10-03-2004 21:30

To pewnie jakas nowosc..pochodzenia ZSSR =)

Polski Gm jest i zapewniam wes ,ze nie przyzna sie ,ze jest polakiem!
Fajnie byc GM ale spojrzmy prawdzie w oczy...Niewielu ma szanse zostać..!

Haker 10-03-2004 21:44

K****

@ Dark Ice

Masz postac na valorii Vener de'Gal i ostatni mój kupmel grał moim druidem któreko beszczelnie PKnołeś. Żądam wyjaśnien ?(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.