![]() |
Knight Online - Pytania, Uwagi, Komentarze
Jak widać niektórzy ludzie na tym forum robią tematy i Knight Online, najwyraźniej tylko po to, by nabijać sobie posty. Dlatego więc założyłem ten temat, by wszelkie pytania i sprawy związane z tą grą trafiały tutaj.
|
PRoblem
Mam pytanko. Odpalam KO -.- pokazuje sie ork, wpisuje passy wybieram server, no i daje rase Kharus. Wtedy mi sie zawiesza komp i wyskakuje HARD ERROR na niebieskim tle :( czym to jest spowodowane ? ;/
|
a mi byscie pomogli? nie omge sie zerejestrowac na www.knightonlineworld.com
mam wybrac kraj w jakim mieszkam a jak kilkam na to okienko gdzie sie kraj wybiera ono sie tylko zaznacza...halp plx |
Cytuj:
|
Ko
Jak chcesz sie rejestrowac to musisz tak jakbyś w stanach mieszkał :/
w ZIP code wpisz 1234ab wybierz miasto np New York stan New york i bedzie dobrze. Aha i najlepiej jesli masz przegladarke Internet Explorer bo Mozilla ma kłopoty z Java Scripts :( Ja sie zarejestrowałem ale mam okropny problem z tym błędem :/ ;( |
Kurde, nie ma ktoś sposobu na tego cholernego patcha? Bo jeszcze pare dni temu wystarczylo sciagnac patcha i podmienic clienta, a teraz jestesmy zmuszeni do pobrania najnowszego patcha, ktory nie dziala (przy ekranie logowania sie do gry wyskakuje pusty komunikat, a po kliknieciu 'OK' wywala mnie z clienta). Mam winshita XP bez zadnych SP.
|
UWAGA!!! KRĄŻĄ POGŁOSKI, ŻE OD CZERWCA 2005 ROKU BY GRAĆ W KNIGHT ONLINE TRZEBA BĘDZIE ZAPŁACIĆ. NARAZIE TO NIC PEWNEGO I NIE WIADOMO ILE BĘDZIE WYNOSIĆ KWOTA ABONAMENTU, WIĘC GRAJMY PÓKI MOŻEMY :D |
Ja bym grał ale mi błąd wyskakuje :D Pomoże mi ktoś -.- ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP
Tego nie mozna potraktoewac jako temat do nabijania postow, bo jest jedno miejsce do pisania o KO i nikt nie bedzie pisal tego samego w kilku tematach naraz |
Hmmm. Są jeszcze jakieś inne darmowe wersje KO? Słyszałem coś o Japońskim, ale pewnie by byly problemy z dogadaniem się.
|
no to lecimy:
kiedy uruchamiam KO to pojawia mi sie jakis komunikat windows ze mam za malo pamieci wirtualnej czy cos takiego...a po jakims czasie wylacza mi sie komputer. JAk powiekszyc ta pamiec pomozcie plx :] |
zainstaluj jeszcze raz ko, recznie patc***ac, powinno pomoc.
Cytuj:
|
Reinstalka i ręczne patchowanie nic nie da. Sposobem może być odinstalowanie SP2 jeżeli mamy XP lub zmiana systemu (jednak najlepiej by było, gdyby twórcy gry wypuścili sprawnego patcha).
|
Cytuj:
|
dzieki za pomoc :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |