![]() |
Ach Te Nasze Kobietki!!!
Dziś mamy 8 marca czyli Dzień Kobiet.
Z tego powodu chciałem życzyć wszystkim kobietom (również na tym forum) wszystkiego najlepszego, aby znalazły sobie lepszego chłopaka, aby ich nowy chłopak kupił im zmywarkę żeby niemusiały tyle zmywać. Żeby dostały nowe sprzęty do sprzątania domu. Ogólnie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :P i żeby wasi męzowie o was dbali. I wogóle żebyście miały wszystko ech i och (dwuznacznie :P ) Niech każdy napisze w tym temacie coś do swoich (lub nie) sympatii. |
Dołączam się do życzeń.
|
To ja tesh sie dolacze do zyczen :D
A tak na serio to wszystkiego naj naj naj najleprzego, i czego sobie tylko zapragniecie. Zebyscie ladne byly i w ogole :D |
wszystkiego najlepszego, zeby jak mnie ktora rzuci mogl szybko znalezc nastepna <joke> :P
co wam tu zyczyc... zebyscie byly takie jakie jestescie:) |
@sesaj:
Fajny tekst - "Zebyscie ladne byly " :D . @topic: [ALIGN=center]Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. Życzy Gonzo von Krenzel. http://foto.reporter.pl/zdjecia/000/057/11.jpg [/ALIGN] |
to ja tez Wszystkiego naj naj dla mojej kochanej malzonki zeby zbyt sie nie denerwowala z powodu ze znow caly dzien wolny od pracy przesiedzialem nad tibio (w nocy nadrobie straty :)) )wszystkiego naj naj dla mej UKOCHANEJ coreczki (jak bede mial duze lagi to wtedy pojdziemy na spacerek do parku)i wszystkiego naj naj gorzszego dla mojej niedobrej TESCIOWEJ zeby wreszcie sie z domu wyprowadzila.I dla innych kobietek wszystkiego naj naj lepszego
|
Chciałbym złożyć życzenia wszystkim dziewczynom z okazji ich dzisiejszego święta:
Życzę wam kobitki z okazji dzisiejszego świeta dużo zdrowia, szczęścia, pomyslności, wielu w waszym życiu radości. Życze wam także wspaniałych chłopaków z którymi będziecie szczęśliwe przez całe życie I abyście nigdy się nami nie znudziły |
Życze Wam drogie Kobiety wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta( i nie tylko), byście były wyrozumiałe dla swoich chłopaków/mężów/kochanków* grających w Tibię. Oni was kochają ale ukazują to trochę inaczej :). Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
* niepotrzebne skreślić |
Żebyście były lepsze niż w zeszłym roku, ale gorsze niż w następnym
|
ja chcialbym zyczyc tego co najlepsze, czyli , zeby baby byly wesole zawsze usmiechniete itp itd i zeby jeszcze pozwoiliy swoim chlopakom lub mezom troszecze posiedziec na tibi...
|
Ej dzisiaj jest dzień mężczyzny! Gdzie są dla nas życzenia? ?( X(
|
Cytuj:
|
Wszystkiego najlepszego naszym Kochanym Kobietom (spóźnione ale szczere :} )
i teraz Wszystkiego najlepszego nam mężczyznom, kochanym, uwielbianym itp itd :D w imieniu swoim dziekuje :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |