Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Of Astera Kilka Ue :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35886)

Blazziu 21-05-2005 11:50

Of Astera Kilka Ue :D

To Nie Mój Filimik Odrazu Muwie Ale Fajny Kilka Ue 8o Warto Obejrzeć :]

PHP Kod:

http://rapidshare.de/files/1622894/of_quest_astera.rec.html 

Comment Plx 8o

Tesol 21-05-2005 12:16

O w mordę jeża!

Filmik szajs, waste mana :P Aaa i twoja polszczyzna stoi na bardzo wysokim poziomie! "muj", "muwie" o lol co za analfabeta. A film do kitu :)

Kagonesti 22-05-2005 16:42

hmmm ! To jest moj filmik i nie przypominam sobie zebym wyrazli zgode na jego umieszczenie tutaj ... O.o ...

Tesol a filmik nie szajs tylko super :P ...

Wypas 22-05-2005 17:38

Niedość że analfabeta to jeszcze linków wstawiać nie umie.

http://rapidshare.de/files/1622894/o...stera.rec.html

Johny Rambo 22-05-2005 17:50

Noo analfabeta do potęgi :D :D
a quest zrobiony B) i spoko
tylko niepotrzebne tyle UE :D
Gratz za wykonanie questa :) :) :)

matus4 22-05-2005 20:25

omg

Powiedzmy szcerze filmik do bani.Odradzam wszystkim sciagania go calkowita strata czasu.A te 2 ue w jego wykonaniu, poprostu żenada.

Shu 22-05-2005 20:49

Buhahaha

Quest zrobiony ale dla mnie liczy sie technika a nie efekt konciowy wiec wedlug mnie flim totalnie do dupy ! :
- Taki m Lvl jak ty masz na 47 levelu ja mialem na 25....(nOOb)
- Te drugie UE... bez komentarza (masz szczescie ze non-pvp, z reszta co ty bys robił na PVP sevie...)
- Twoj poziom "posługifania sie jenzykiem polskkim" :p to totalna masakra
- Nie dziwie sie ze nie pozwoliłes hostowac tego filmu (tez bym sie nei zgdził:P)

Master_Gepoxo 22-05-2005 21:45

Up

@Up

To jest jego sprawa jaki ma mlvl na 47lvl nie zabronisz mu tego. Na 47 levelu mozesz nawet miec 25mlvl to jest sprawa denej osoby.

Pozdro:)

Shu 22-05-2005 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master_Gepoxo
@Up

To jest jego sprawa jaki ma mlvl na 47lvl nie zabronisz mu tego. Na 47 levelu mozesz nawet miec 25mlvl to jest sprawa denej osoby.

Pozdro:)

Skille i m level w stosunku do czyjegos levela o czyms swiadcza ja tylko powiedziałem ze ma bardzo niski m lvl i niczego mu nie zabraniałem:)

Tuhamiid 22-05-2005 23:06

GZ wykonania questa.Filmik mi sie podobał.

A co do m lvl to nie kazdemu sie chce stac na mostku/pod domkiem i robic m lvl,i moze mu byc szkoda kasy na life ringi lub mana fluidy...

Shu 23-05-2005 06:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
GZ wykonania questa.Filmik mi sie podobał.

Grarz filmu.... pośmiałem sie..

Kagonesti 23-05-2005 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu
Quest zrobiony ale dla mnie liczy sie technika a nie efekt konciowy wiec wedlug mnie flim totalnie do dupy ! :
- Taki m Lvl jak ty masz na 47 levelu ja mialem na 25....(nOOb)
- Te drugie UE... bez komentarza (masz szczescie ze non-pvp, z reszta co ty bys robił na PVP sevie...)
- Twoj poziom "posługifania sie jenzykiem polskkim" :p to totalna masakra
- Nie dziwie sie ze nie pozwoliłes hostowac tego filmu (tez bym sie nei zgdził:P)

ummm kurde? jak mowilem ten kto umiescil ten filmik to nie ja!! to jest moj film i nie wyrazilem zgody na jego umieszczenie tutaj! to raz!!! dwa ja nie uzywam programow "wspomagajacych" i nie afkuje z nimi ... a juz widze ze jakis koles siedzi caly czas przy kompie na 20 lvl i tylko je i robi runy jezeli tak ... to hehehe super zabawa nie powiem... i wedlug mnie to jest noobostwo :] bo i tak sile czarow mam wyzsza :] (lvl tez sie liczy) ... wiec mozesz miec nawet na 25 lvlu mlvl 60 i tak mnie to strzyka :P
drugie ue jakie bylo kazdy widzial .. :] ... lagi mialem wiec kompek wzial ostatnio wyslany komunikat za pierwszy i poszedl do gory potem walnal ue ... :] ... mowi sie trudno ...
I co ty losiu chcesz od mojego jezyka polskiego? ... jak juz mowilem ja nie znam tego kogos kto umiescil moj film tutaj ... nie prosilem go o to i prosze nie identyfikowac go ze mna ... !! ...

Gimlos 23-05-2005 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu
Skille i m level w stosunku do czyjegos levela o czyms swiadcza ja tylko powiedziałem ze ma bardzo niski m lvl i niczego mu nie zabraniałem:)

Tak, o tym czy lubi siedziec przy kompie i bezmyslnie wpatrywac sie w % do nastepnego skilla czy na liczbe many ktorej brakuje mu do zrobienia nastepnego runu

Biszkopt 30-05-2005 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Tak, o tym czy lubi siedziec przy kompie i bezmyslnie wpatrywac sie w % do nastepnego skilla czy na liczbe many ktorej brakuje mu do zrobienia nastepnego runu

Zgadzam sie z tym... Gra ma sprawiac przyjemnosc a jezeli ktos ja znajduje w bezczynnym siedzeniu to prosze bardzo. Sam poswiecam sporo czasu na trening ale po to zeby miec pozniej o wiele wieksza przyjemnosc z gry (niedlugo koncze trening bo bede mial 70/70 :P )

Kryptonics 30-05-2005 16:00

Heh,ten film wywołał u mnie mieszane uczucia.
Po 1.Aby kogoś oceniać trzeba najpierw zobaczyć na siebie.
Po 2.Nikt nie jest doskonały choć trzeba przyznać że na 47 lvl,47 mlvl to lekka kompromitacja.
Po 3.Lvl daje sporo do siły czarów,ale te obrażenia z UE były lekko mówiąc strasznie słabe,więc radził bym troche popracować nad mlvl.
Po 4.Granie dla przyjemności,ok,ale żeby czerpać z czegoś przyjemność trzeba najpierw na to zapracować,np. jeżeli chcemy czerpać przyjemność z oglądania telewizji w plazmowym telewizorze musimy go kupić ,a żeby go kupić musimy mieć kase a kase zdobędziemy co robiąc???Tak,pracując,więc na przyjemności trzeba zapracować.
Po 5.To co tu napisałem to tylko fakty i to co ja myśle,niech każdy przed wypowiedzią spojrzy na siebie i odpowie sobie czy może krytykować innych.
Faktem jest ,że film ten jest dość słaby,ale nikt nie jest doskonały.Jeżeli ktoś gra tylko i wyłącznie dla przyjemności i tak będzie musiał kiedyś popracować na skillami itp.ponieważ w tej grze o to chodzi.Jeżeli się nie przyłożysz nie osiągniesz zbyt wiele,a jeśli nie chce ci się popracować to lepjej skończ przygode z tibią i nie trać czasu.

Kagonesti 30-05-2005 17:39

hrhr ... sa dwie metody pracowania nad mlvlem ..
1) raz to afkowanie (nielegalne - mam na mysli afkowanie z jakimis botami, macro itp ) albo mana sitting - nudne jak ...
2) to expienie i w miedzy czasie robienie lvlu ... ja nie wiem ale wole miec lvl 50 i mlvl 50 a nie lvl 25 i mlvl 50 ... czasu tyle samo musze seidziec (jezeli gram uczciwe) a jestem mocniejszy ... wiec co za pieprzenie ze trzeba sobie zapracowac .. wydaj mi sie ze bardziej pracuje niz jakos macor user ... z kazdym lvlem jestem silniejszy z kazdym mlvl tez .. ale kto powiedzial ze jak cwicze mlvl to nie moge expic i robic lvlu ... a co do ue ... to heh akurat tam i tak 2x ue trzeba bylo walnac .. wiec rownie dobrze moglem robic 500 dmg jak 800 ... O.o

Dobra tyle na ten temat i juz mi sie wiecej nie chce gadac ... pozatym ten post przedstawia QS wiec moznaby go skasowac ...

Psycho Mantis 30-05-2005 22:24

...

Waste mana , a co do tego "kupowania mana fluidow i life ringow"...
Omg... Człowieku , wysokich magic leveli nie robi sie na manasach i life ringach , to są godziny spędzone przed kompem , stanie w miejscu i strzelanie run , chodzenie na hunty i spalanie many , wiec nie chrzań mi tu , ze wysokie mlvl mozna miec tylko po wypiciu MF or zalozeniu LR :/

Kryptonics 30-05-2005 23:29

Ogólnie z twojego postu Kangonesti wynika że według ciebie każdy kto robi mlvl i afkuje to za*******a na macrach itp.Wiedz ****a że nie każdy.Ja np.nie używam takjego kurestwa.A pozatym ja też jestem zwolennikiem expienia i robienia mlvl tylko niestety ****a mam takjego wy***anego neta że nawet na rotach nie moge expic bo mnie kicknie na 2h,więc ****a musze siedzieć i trenić mlvl zamiast se poexpic.A afkując co moge robić?? moge np.przeglądać forum i mądrzyć się jak frajer na takje z***ane tematy jak ten do niczego nie prowadzące ,każdy niech gra jak chce i jak może a reszcie c*** do tego ****a i koniec tego z***anego tematu ****a mać kacapska ****arska c***owa.
PS.Gdyby nie mój sux net bez problemu bym z wami wtedy polazł na tego ofa :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53.