![]() |
Next fejk *.rec
Oto 3 fajk movie. Tym razem od początku wiadomo, że to fake:
http://gniew_mroku.w.interia.pl/rares.rec i dla pana któremu nie chodzą linki z _ w środku: http://rapidshare.de/files/1891767/rares.rec.html komentujcie... aha, co do wolfów: nie wiem czemu, ale ciągle atakują wszystkie w tym samym momencie. @czepek(czOpKeRs): kombinuję co dalej. Jak wymyślę jak sie za nie zabrać to lepsze będą. |
faaaajne(tylko szkoda że nie prawda)
|
ładnie wykonany fake.rec
hehe chcialbym miec takie rary ;/;/;/ |
najs najs najs.....
ale takie fejki zaczynaja byc noodne... |
gratz lol :)
|
A nie zastanawia JAK ty to robisz...
|
Cytuj:
ots for tibia 7,4 |
Są też inne sposoby.
|
sa tez inne sposoby jak na przyklad podmiana sprita ( nie zastanawia cie dlaczego nie klikal zeby zobaczyc opis ??)
|
Cytuj:
|
Jak kurde może być OTS, tibiCAM OTS nie przyjmie, tylko ten drugi prog Tibicamopodobny.
|
Mniam, nice fake. Jak ty to robisz? Edytujesz i zmieniasz kod pliku *.rec? Ciekawe... podziel się z nami swoją wiedzą i napisz poradnik, będziesz sławny :P
|
Co to to nie. Gniew, nie ujawniaj tej tajemnicy. Zostaw to dla siebie, bo inaczej zaleje nas fala tematów: Demon 8lv style. Świat nie jest na to gotowy. i tak już filmy straciły na wiarygodnośći po twoim spike sword faku.
|
Jeny, to jest ots na tibie 7.4(aktualny klient). I zadnego poradnika nie napisze bo to nie jest fake!
|
Cytuj:
Co do poradnika, proste fajki takie jak ten wymagajš tylko prostego, doć łatwego do zdobycia programu. Bardziej rozbudowane fajki wymagajš zaawansowanego programowania(ja niestety jeszcze nie wiem jak napisać odpowiedni program) lub dwóch komputerów. Co do następnych filmików: może nakręce jak kto dobry w delphi mi pomoże(zalecam IRC), ale raczej zaczekam na tibie 7.5 lub ewentualnie jakie filmiki z testa jeli zacznie się przez najblirzsze 2 tygodnie(PACC :/) |
Cytuj:
why? Ponieważ tibia cam robi alokacje pamięci dla serverów cip softu, a nie dla ots'u. I dlatego nie da się tego zrobić! X( @kumagoro: czytaj ten post ****a mać ja *******e NOOB'OM PRECZ!! |
Już niewiem co myśleć o fake movies !! Niewiem czy oglądam prawdziwy film czy fake !! (chdzi w dziale filmy nie fake) I dlatego nielubie fake movie !! Ale te co zrobiłeś może być ;] :p B) PZDR
|
13:18 Sir-bakan: i jeszcze cos
13:18 Sir-bakan: TO ****A NIE JEST OTS!! Wierze ze to nie Ots, ale dobijaja mnie ludzie którzy uparcie twierdza ze to jest :evul: Fake Kozackie i tez jestem zatym zebys niezdradzal jak to robisz :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |