![]() |
Specjal Hacker
Sciagajcie ... Look NA STAFF! :O
http://rapidshare.de/files/1595258/e...acker.rec.html Oops zapomnialem Sorx ! :D Komentujcie...:) |
Eh dobra sry, dales w koncu linka.
Koles naprawde musi byc dobrym hackerem, skoro ma takie dp, albo po prostu mial 2 chara -.- Rotfl, tyle rzeczy, taki loot... Omg na miejscu shakowanego bym sie zalamal :( |
Omg... za***iste depo :o
|
Milutko :)
|
Powiedzcie mi ze to jest OTS !
Przeciez to, co on ma w depo to jest grubo ponad 10.000.000 GP ! i ma 20 lvl... 8o |
Cytuj:
Nazwa tematu ci nic nie mowi ? :] koles hacknol pewnie jakiegos high levela i wyslal wszystko do siebie... to tlumaczy te parcele w depo.. |
jest jeszcze jedna opcja ale to bylo by pracochlonne..... moze tego mpa i mial bo haknal kogos ale nie wazne...
chodzi mi mianowicie o to ze w ostatnim czasie pojawily sie FAKE'i tibi cam..... nie wiem juz sam co o tym myslec... |
Szczęka mi opadła :O
@Edit : w 17 minucie mam Debug ASSertion -.^ |
Coś mi tu śmierdzi.... Jeszcze niedawno czytałem na forum.tibia.com o tym jak hakneli kilku high lvli z Secury i do tego tam oskarżali że Gm Tyrell może pomagać hakerom albo on sam nim jest, nie wiem czy to jest prawda w 100%. A ten koleś haknął jakiegoś typka a w Vip jak widzieliście miał GM'a Tyrell'a możliwe też jest to że właśnie GM Tyrell pomógł haknąc temu kolesiowi jakiegoś H-lvl'a z Secury bo wątpie że jakiś H-lvl by wchodził na jakieś strony bo jak kiedyś rozmawiałem z jednym H-lvlem wtedy 100+lvl teraz nie wiem bo ostatnio nie sprawdzałem mówił że on ma e-mail otwarty cały czas na wypadek haka żeby tylko zassać passy. Czyżby to była prawda że GM pomaga hakerom ?...Może i jest to prawda ale i tak nie mamy jak mu tego udowodnić chyba że ktos odkrył by jakiś dowód...
|
O M G !!!!! fri itans plax ?? o boshe nienawidze chackerow taki czlowiek gra jakies 2 lata uzbiera sobie 999999999 k a tu taki pasożyt przyłazi i jego poty zabiera sobie i kozaczy . chociaż nie mówie że tak bym nie cial =D
|
humm
2 wyjscia :
- on ma drugiego chara H-level - on jest Hakerem Choc nazwa filmu sklanie mnie bardziej ku temu drugiemu:P @up : ten koles u gory mial racje : czemu mial słuzyc ten post ? on ci moze tylko przyspozyc problemow ! BURNNN HIM ! |
Cytuj:
widzialem ten filmik pare dni temu!! film pochodzi ze stronki www.tibicams.com/downloaddownload.html |
Ej mam pytanie czy wam też ten film sie urywa w połowie ?? wyskakuje mi błąd "Debug Assertion" :S =/
Ok już wiem , thx for MIshell :) |
a moze bys sie pochwalil ze to juz od dawna na tibia.de siedzi ?? nieladnie czyjes filmiki wrzucac bez podawania zrodla
|
Mi wyskakuje Debug 270 w 17 minucie :(
|
Daaa.... Mam tego buga podczas ogladania, a film jest stary....
|
Prawdopodobnie haker użyl takiego sposobu:
H-lvlom na charze o podobnym nicku co ich koledzy tez h-lvl dawał link do stronki która wykorzystywała błąd w IE i wsadzała na dysk "szpiega". Tak słyszałem więc to nie musi być prawda. btw. haker - osoba nie potrafiąca dojść do czegoś bez różnych przekrętów, dzieciuch z manią wielkości. |
mhmhmhm ale zazdroszcze :( szkoda ze to wszystko z hakowania a sam nie zarobil na nic pieprzone brazole !!!!! br plixior !!!
|
I czym tu się podniecać?? Wow, gość ma depo za ~10 mln i co??? Grał, zrobił nowego chara i ma. Hackowaniem tyle można zarobić w tydzień. Takie to podniecające??? -.-
|
Cytuj:
@ Edit: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |