![]() |
2 fake i program graficzny
Chcialbym zamiescic 2 fake slabe bo robionw w zwyklym paincie
Ide se na szczurki a tutaj : http://img274.echo.cx/img274/1672/balanga00015cg.jpg Dobra zrobilem jak kazal i patrze : http://img271.echo.cx/img271/5539/balanga00022uk.jpg Aha prosze o jakis link do lepszego programu graficznego dobrego do robienia fake (bez gejlogerow) bo mam zwyklego painta ;( |
:o No wiesz troche to marne te orci
|
Widziałem gorsze...
|
Mowilem ze mam samego painta jak cos powiekszam do robi sie ostrosc do d**y
|
super te twoje fake'i!
@na serio: troche lipawe. Źle wklejone texty. |
To sa 2 fake zobacz na muj 1 fake to ocenisz tego chyba na 10/10 w porownaniu do mojego 1 fake B)
|
Cytuj:
|
Lol
kurde gluchy jestes???
Przeczytaj poradnik pimp my tibia Ocena: Do du**/10 |
do bani te twoje fake'i zrezygnuj plx
|
Cytuj:
PAIN to najlepszy program do robienia fakeów i kuniec kropka !! A ty jestes po prostu niedouczony, i zabierasz sie za cośczego zupełnei nei umiesz ... btw czyzbym dostał warna ? ; > |
Po 1. to nie są 2 Fake'i, tylko 1 Fake Story (znaczy sie jesli mozna to nazwac fake story, bo to sensu nie ma)
Po 2. Juz tyle osob ci mowilo... nie bierz sie za FAke, bo ci nie wychodza, jak robisz kolejne Fake, sa one tylko ciut lepsze od poprzedniego. Ja ci podsune mysl. Popracuj z miesiac nad 1 Fake'iem i zobaczymy co wtedy ci wyjdzie... Bo takie 5 minutowe robótki są denne. |
jak mnie tak wszyscy lubia to przestne robic 10 minutowe fale bende je robil w tydzien lub 2 moze benda lepsze temat doi zamkniecia
|
Cytuj:
po prostu sciagnji se program graficzny np.corel draw a poza tym naucz sie pisac bo nie mowi sie gejloggerow tylko keyloggerow a ja ztego smialem sie przez pol godziny i nie moglem przestac |
DO CHRZANU X(!! Sluchaj naucz sie ko
rzystac z Tibia Sprite Editor i zacznij robic normalne Fake'i!!!!! |
Sory- to jest po prostu biedne. A tematów z pytaniami o lepszy program graficzny jest na pęczki...
Google is your friend. n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |