![]() |
13 lvl paladin ze skillami 44/24 blokuje minotaur guarda
hehehe praktycznie wyczyn- zero, ale fajny film :P
http://xthost.info/magnifico/guard%20blocking.rec |
Film zadna rewelacja.
@podpis 12 lat i palisz ziolo? Ech.. te polskie dzieciaki |
Lol
boosie... czekam na gs blooking :D
|
uuuu slabe te skile jak na 13 lvl ja mam na 10 lvl skille 70/67
|
Cytuj:
a twój podpis to ściema lol dl 1 combo i lezysz a nie mówiąc o warlocku :p lepszego masz solo niż best zblokowany rofl |
Filmik denny..... No More Blz.
# Off Topic: Cytuj:
Solo Dragon Lord?? Taaa..... no comment... na 16 lvl? :evul: Gs: Przewaznie gs na hita by cie bral na 16 lvlu (zdaje sie ze na 16 lvlu ma sie ponizej 300 hp) Palek... 10 lvl i takie skille?? Chyba se niezdajesz sprawy jak ciezko zrobic Paladynem 67 dista!! Sorka za zboczenie z tematu ale musiałem... Poprostu musiałem!! @Re Down: Jeden czy dwa shieldy... Co za róznica liczy sie ta lepsze wiec lepiej by bylo gdyby mial chociazby zwykle axe niz dwa lipne shieldy :) |
Ehhhh...
Nic wielkiego blokowac z dwoma shieldami i przez 7 sek. Można to zrobic na nizszych lvl, ale mnie się nie chce iść do thais :p .
|
OMG jaki wyczyn. Zsoluj sorcem cyca bez runek i czarów to pogadamy. ;)
|
Cytuj:
A ty jestes jednym z nich =) |
Cytuj:
|
bardzo mi sie podobnal twuj film
masz taki lew jak ja potrzeba mi takich filmow do naluki bo jestem noob gram od 1 miesionca prawie jutro pujde na zamek kolo ab'dryndel i morze go spotkam i zabije trzymajcie za mnie kciuki jesli mi sie uda to nagram film ale chyba mnie pokona to pierwszy dobry potwur jakiego bede chcial pokonac |
Nie Polecam !! Bezsens X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu.. filmik jest denny... nie wiem po co go nakręcono Przed mg mozesz uciekac na lev 8 bez eq.... @down: tak.. chcemy to zobaczyć na filmie :P |
Cytuj:
Modek się popisze ;) Ja chciałbym zobaczyć. |
Cytuj:
|
totalna pozrazka, nie sciagac! ^^
|
Wyczyn jakich mało gratz dla tego pana na next raz block dl plx :D:DD:D: nieno mino guarda nieproblem blocknoc :P
|
no dobra- nadchodzi era blockingu hmnnn... demon skeleton może być?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |