![]() |
<CoS WyPaSiOnEgO>
|
cool ale nie tak czasem fake movie
|
@up nie to raczej nie fake widziałem kiedyś ten domek z g bootami kolo wymiata poprostu ^.^
|
Lols
Hummm....
- moze to byuc fake, lecz patrzac na to z drugiej strony to nie liczac tych gb to tam nic nie ma takiego niedostepnego:) choc ja moglbymino pomazyc :P - tam poprostu moze byc kilku koles invite ktorzy zrobili anhi, i d-helmet questa wtedy tylko goldenki nie pasuja (moze dostal je od Goda, moze to tylko one sa tu fake-iem - przyjżyjcie sie im dokladnie - grafika jak na tibii 7,1 mozna przeklejic z jakiegos OTS-a;) Choc nie powiedzialem ze nie jest mozliwe ze on to wszystko naprawde ma ! |
Gratz!!!
Wypasiony domek Gratz !!!!!
|
Hmmmmm..... czy ja wiem B)
moim zdaniem ten pokój dalej to jest Fake :] a reszta moze byc :) :) |
Wedug mnie to nie fake.
Jeszcze nie widzialem ots'a na ktorym mapka pokrywala by sie z mapka tibi. Ale zawsze ktos sie moze bawic z plikami rec przez "lekko zedytowany notatniczek". |
To na 100% nie jest fake , bo Sir Baxter na prawdę ma te rzeczy w domku.
|
Kozacki domek, Sc Axe, SoV, Broken Amulet Of Life (czy jakos tak to sie zwie), Demon Armor, Demon Helmet, Zlote Kapcie, HotA.... Ehhh...
|
Cytuj:
Sry za podwójnego posta pomyliłem edytuj z cytuj:P |
Koles musi juz grac swoje skoro jeszcze ma amulet of life
|
Jak juz zobaczyliscie jeden fake movie, to juz wszystkie dla was musza być fake, jak nie jestescie pewni ze to fake to sie ****a nie odzywajcie...
|
zaden fake
zaden fake! golden boots koles dostal od goda a reszte eq to albo skupuje bo nie ma co robic z kasą albo do tego domku mają inveta kolesie co wykonali anihilatora i demon helmeta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |