![]() |
Eurowizja
Co sądzicie o tegorocznej Eurowizjii?
Wg. mnie powinna Vanilja Ninja wygrać, Szwajcaria :) |
A według mnie Ivan i Delfin, chociaż nawet do finału sie nie dostali.
|
Polska Rox ! <ironia>
Cygańska piosenka śpiewana po rosyjku reprzentuje polske :) No i nie wiedziałem że w Izraelu są blondynki :) Dla mnie Eurowizja to największy kicz jaki może być. Oglądałem tylko jak szedłem na balkon :) |
Vanilla Ninja?... ratunku!
Ivan i Delfin - OMG! Może jeszcze jakichś kiczowatych hip-hopowców z Polski dać? Reszta trochę lepiej, be wybijania się. Nie mam faworytów. |
Doniu feat. Ich Troje - Ta zapomniana miłość
Wszyscy jeżdżą na scenie na Harjeach a publiczność macha torczami i mamy zwycięstwo w kieszeni ostatecznie Analogia'n'Mandaryna -Liżmy się :P |
Na Eurowizji nie weżmie udziału żadna szanująca się gwiazda.
Dla mnie to żałosne widowisko. Wystawiają jakiegoś tam ivana i Delfina bo inni nie chcieli pojechać ;) Komercha i tyle. |
Nienawidzę politycznych konkursów które udają konkursy muzyczne.
|
IMGO jedyny kraj który śpiewaj jako tako to Irlandia, jakoś tak z wyrazem A oni nawet się do finału nie dostali :(
|
Cytuj:
A tak w ogóle to trzeba było wysłać Dodę albo Mandarynę - na sam ich widok męska połowa Europy ośliniłaby się z radości ;) Bo damska połowa jest szalenie wybredna - ja ich nie rozumiem, jak może ich nie kręcić ten sexowny tyłeczek Ivana? Albo ta jego klata? 100% męskości, aż chce się dotknąć! One się nie znają -.- A najlepiej zrobimy, jak wreszcie zrezygnujemy z tej całej śmiesznej Eurowizji - bo robienie wiochy przed całą Europą wcale nie jest takie śmieszne... |
Mołdawia była fajna z tą babcią z bębnem xD
|
z tego calego bagna to najlepiej moim zdaniem śpiewała szwajcaria {tzn. Vanilia Ninja}, nie bełkotała ta babka i mozna ją bylo nawet zrozumieć
:topic: z tego co widzialem to nawet z prowadzącej na półfinałach był kawał dupy (jakoś na finałach juz troche gozej wygladała) tylko strasznie sie darła... z tego co ogladalem w sobote to fajna jeszcze byla ta babka z węgier... |
hail piotrek i vieloryb...
ja na eurowizje donia i jego przestrzeń dał xD a mi sie Nox podobał... |
MAUahuahauhauha
Eurowizja to syfeq... Mołdawia i babcia z bebenkiem roxx !! Grecja..wygrani...takie se :p Szkoda że nie wygrał izrael.. ale byłaby rzez..ciekawe czy tel aviv czy jerozolima :p Tak sie składa że byłem w izraelu w tym roku i dochodze do wniosku że ortodoksyjni żydzi rox !! |
hehe no tak, nie mogliśmy się zaprezentować z czymś ambitnym, np Lao Che. Jeśli jury nie byłoby banda głuchych buców (no chyba niestety jest, bo za takie "szoł" ta ja bym wieszał) - to byśmy mieli zwycięstwo w kieszeni.
|
@Dobo
Może następnym razem doczekamy się tego ;) |
Widzialem kawalek polfinalu i to z "przymusu"...
Po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku, ze finalu kijem przez szmate nie tkne. To bylo takie europejskie disco polo. Jak zobaczylem w ktorymstam zespole jak koles zaczal na rekach chodzic i robic z siebie debila to mi slow zabraklo, na opisanie niskosci poziomu eurowizji. Cytuj:
|
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że ich "Powstanie Warszawskie" jest idealną prezentacją polskiej muzyki, jak i samej Polski. |
Cytuj:
To co byś powiedział, jakbyś musiał słuchać przez godzinę Ivana i Delfina w autokarze? jeszcze po drodze była manadryna... omg, po tym brat mi robił terapie psychiatryczną!! |
Cytuj:
|
@up
Nikt o tym "naszym" występie już nie pamięta... A jak krzyknie to nie przez muzyke ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44. |