Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Eurowizja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35997)

Charif 22-05-2005 07:46

Eurowizja

Co sądzicie o tegorocznej Eurowizjii?

Wg. mnie powinna Vanilja Ninja wygrać, Szwajcaria :)

Dechsta 22-05-2005 07:55

A według mnie Ivan i Delfin, chociaż nawet do finału sie nie dostali.

Sokochłap 22-05-2005 07:55

Polska Rox ! <ironia>

Cygańska piosenka śpiewana po rosyjku reprzentuje polske :)

No i nie wiedziałem że w Izraelu są blondynki :)

Dla mnie Eurowizja to największy kicz jaki może być. Oglądałem tylko jak szedłem na balkon :)

TheNatoorat 22-05-2005 08:52

Vanilla Ninja?... ratunku!

Ivan i Delfin - OMG! Może jeszcze jakichś kiczowatych hip-hopowców z Polski dać?
Reszta trochę lepiej, be wybijania się. Nie mam faworytów.

Tasior 22-05-2005 09:48

Doniu feat. Ich Troje - Ta zapomniana miłość
Wszyscy jeżdżą na scenie na Harjeach a publiczność macha torczami i mamy zwycięstwo w kieszeni ostatecznie
Analogia'n'Mandaryna -Liżmy się :P

xemmoe 22-05-2005 10:01

Na Eurowizji nie weżmie udziału żadna szanująca się gwiazda.
Dla mnie to żałosne widowisko.
Wystawiają jakiegoś tam ivana i Delfina bo inni nie chcieli pojechać ;)
Komercha i tyle.

$corcerer 22-05-2005 15:00

Nienawidzę politycznych konkursów które udają konkursy muzyczne.

pabloxxl 22-05-2005 15:13

IMGO jedyny kraj który śpiewaj jako tako to Irlandia, jakoś tak z wyrazem A oni nawet się do finału nie dostali :(

Angel'Darksoul 23-05-2005 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Ivan i Delfin - OMG! Może jeszcze jakichś kiczowatych hip-hopowców z Polski dać?

Taaak, żeby pojęczeli jak bardzo nam źle tu w Polsce - co jak co, ale to z pewnością potrafią :p i jest duża szansa na wygraną - kraje "bogate" dadzą nam max z litości ( "Tylko przestańcie już jęczeć!"), a te "biedniejsze" dadzą nam max kierowane poczuciem solidarności.

A tak w ogóle to trzeba było wysłać Dodę albo Mandarynę - na sam ich widok męska połowa Europy ośliniłaby się z radości ;) Bo damska połowa jest szalenie wybredna - ja ich nie rozumiem, jak może ich nie kręcić ten sexowny tyłeczek Ivana? Albo ta jego klata? 100% męskości, aż chce się dotknąć! One się nie znają -.-

A najlepiej zrobimy, jak wreszcie zrezygnujemy z tej całej śmiesznej Eurowizji - bo robienie wiochy przed całą Europą wcale nie jest takie śmieszne...

Samek 23-05-2005 13:35

Mołdawia była fajna z tą babcią z bębnem xD

dij_buhh 23-05-2005 13:50

z tego calego bagna to najlepiej moim zdaniem śpiewała szwajcaria {tzn. Vanilia Ninja}, nie bełkotała ta babka i mozna ją bylo nawet zrozumieć

:topic:

z tego co widzialem to nawet z prowadzącej na półfinałach był kawał dupy (jakoś na finałach juz troche gozej wygladała) tylko strasznie sie darła...

z tego co ogladalem w sobote to fajna jeszcze byla ta babka z węgier...

El'Magnifico 23-05-2005 21:33

hail piotrek i vieloryb...

ja na eurowizje donia i jego przestrzeń dał xD

a mi sie Nox podobał...

Michaleq 25-05-2005 18:13

MAUahuahauhauha
Eurowizja to syfeq...
Mołdawia i babcia z bebenkiem roxx !!
Grecja..wygrani...takie se :p
Szkoda że nie wygrał izrael..
ale byłaby rzez..ciekawe czy tel aviv czy jerozolima :p
Tak sie składa że byłem w izraelu w tym roku i dochodze do wniosku że ortodoksyjni żydzi rox !!

Dan the Automator 25-05-2005 21:23

hehe no tak, nie mogliśmy się zaprezentować z czymś ambitnym, np Lao Che. Jeśli jury nie byłoby banda głuchych buców (no chyba niestety jest, bo za takie "szoł" ta ja bym wieszał) - to byśmy mieli zwycięstwo w kieszeni.

Drackmir 25-05-2005 21:45

@Dobo

Może następnym razem doczekamy się tego ;)

Dr. Omader 25-05-2005 21:57

Widzialem kawalek polfinalu i to z "przymusu"...
Po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku, ze finalu kijem przez szmate nie tkne. To bylo takie europejskie disco polo. Jak zobaczylem w ktorymstam zespole jak koles zaczal na rekach chodzic i robic z siebie debila to mi slow zabraklo, na opisanie niskosci poziomu eurowizji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drackmir
@Dobo

Jasne... ;)

Dan the Automator 25-05-2005 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drackmir
@Dobo

Nie. Muzyka offowa nie dostarcza wielotysięcznych dochodów.
Co nie zmienia faktu, że ich "Powstanie Warszawskie" jest idealną prezentacją polskiej muzyki, jak i samej Polski.

El'Magnifico 25-05-2005 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Widzialem kawalek polfinalu i to z "przymusu"...
Po tym co zobaczylem doszedlem do wniosku, ze finalu kijem przez szmate nie tkne. To bylo takie europejskie disco polo. Jak zobaczylem w ktorymstam zespole jak koles zaczal na rekach chodzic i robic z siebie debila to mi slow zabraklo, na opisanie niskosci poziomu eurowizji. ;)

To co byś powiedział, jakbyś musiał słuchać przez godzinę Ivana i Delfina w autokarze? jeszcze po drodze była manadryna... omg, po tym brat mi robił terapie psychiatryczną!!

Drackmir 26-05-2005 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Co nie zmienia faktu, że ich "Powstanie Warszawskie" jest idealną prezentacją polskiej muzyki, jak i samej Polski.

No trzeba będzie coś z tym zrobić..... ;) bo tak dalej być nie może -.- a potem że polacy są uważani za noobów (po Eurowizji nie zdziwie się jak ktoś z innego kraju krzyknie w tibii ,,Poland is noobish country.....'' )

Tasior 26-05-2005 13:50

@up
Nikt o tym "naszym" występie już nie pamięta...
A jak krzyknie to nie przez muzyke ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:44.