![]() |
pierwszy solo gs 44 knight
bez zbednych komentarzy, ogladac i komentac
http://pawel.adamczyk.net/sologs2.rec poczytajcie sobie komentarze sedziego ;) |
Spoko filmik-- B) podobalo mi sie te solo :)
aa i sędzia tez byl spoko 8o 8o brawo :cup: |
podniecasz sie na 44 lv i z gs sword ringiem i takimi skilami X( X( X( ja na 15 lv ze skielami 51/48 z bs,c armorem, shieldem, cruseided helmem,i k lagami solowalem gs i nie mialem uh tylko ih ale ty miales przynajmniej lota ja mialem 2 gp ;( ;(
Edit: poszlo mi 4 bp ih i 2 bp hmm jak ni wierzycie to nie wasza sprawa teraz gram palkiem na nebuli i jak bede mial ok 13 lv i nabije skile to wam pokazrze jak sie rozwal gs :P |
Cytuj:
lolololol na 15 lvl gs by cie wzial na 1-2 hity pozatym bys sie przez defa nawet nie przebil, lol jaki noob, omg takich to mi nawet nie zal -¸- |
Re:up
chlopie udajesz glupiego czy naprawde jestes? To jest niemozliwe ja mojim knightem ze skillami 64/64 na 20 lvlu z d-lance go raz uderzylem za 17 a i bylem zblokerem i bloker tylko uhy stracil wiec to co gadasz no myslalem ze z krzesla spadne... Re:Topic Gratz ;P |
Lols
GS to nie drag ani DL - tam licza sie skille ! Majac 5x do sworda i bijac BS miales HITy okolo 20-30 przy takim DMG-u to mam jedno pytanie ILE TYSIECY BP IHOW CI POSZŁo ?
PS. 15 Knight IHa sie za okolo 50 (chyba ze miales 8 m lvl ;p <joke>) jezli ihasz sie za 50 a GS wali ci po 150 to jak myslisz czy jest to mozliwe ? ....wesoło..... EDIT : Gratz Solowki ;) a z tego co ten sedzia mowił to predzej Duel'a :) Mogles pic jeszcze z hmm ale i tak bylo GooD :) |
Gratz !!
Super Film
Super skile B) Super sędzia :cup: |
15 Knightem raczej Bardzo trudno bylo byl bloknac Gs-a B) B)
A z tymi ihami to juz byla totalna przesada :D :D haha :D :D moze ci sie pomylilo i blokales poisona a nie gs-a ? 8o chetnie zoabcze jak bloczysz gs-a na 15lvl !!!!!!!! B) |
Plz
Prosze, nie pokazujcie takich dennych filmików, bo tylko miejsce zawalacie.
Na 40 lvlu to każdy nOOb każda profesją może zasolować GSa Filmik jest DD! Do Dupy! |
Cytuj:
lol, jak sie umie czytac to sie wie o czym jest filmik. miejsce? ciekawe gdzie, jak bys nie wiedzial to na forum kazdy moze dac swoj film o.O ale ty pewnie jestes mastah i tylko ty mozesz wstawiac swoje super filmy oO |
Elysian -- wystaw jakis swoj SUPER filmik na forum B) B)
i wtedy ocenimy czy jest to takie super :D a to ze na 44lvl kazdy umie bloknac Gs-a to nie prawda 8o kazdy moze dednac na przyklad przez LAG X( ale nie wazne B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |