![]() |
dostalem deda ;/
Mam pytanie: Czy mozna zabijac graczy na mainie ponizej 10 lvl?? bo ja slyszalem ze nie mozna. Jezeli to jest prawda to powiedzcie gdzie mam to zglosic.
dzieki |
Na party czy skull?
|
Cytuj:
|
ja sobei normalnie stoje a tu podchodzi jakis koles i zaczyna we mne nawalać ;/ za nic koles mnie zaje*** ;/
|
Wpadnij na Inferne to sobie pogadamy :] :D
|
Cytuj:
|
Pewnie, że oleje. Przecież każdy może teraz robić super wypasione fake.
|
Nie rozpatrzy tego GM, PvP to Pvp, jak nie chcesz mieć deadów to trzeba było na Non-PvP iść.
|
niestety ale kazdy swiat ma tzw czarne owce. Gracze ci jedynie uprzykszaja gre innym a nic nie wnosza do gry. Pocieszajace jest to ze CipSoft zaostrzyl nieco zasady (nieoficjalnie) i wiekszosc miesiecznych banow dostaje sie z final warning. Co t oznacza to wszyscy mysle dobrze wiemy ;)
Jezeli posiadasz niski lvl (10lv tak?) to nie ma sie co zalamywac bo szybko go odrobisz. Pomysl o tych co padli np na 60+ bo "zupa byla za skona" :( |
Aż mi się żal robi !!! ;( ;(
|
NIe cierpie tego. LUdzi zabijaja dla rozrywki chociaz wiedzia ze z 8 levelowca i tak mu nic nie wypadnie. Taki 30 lev zaczyna nawal 8 to si3 wku*&iam. Zamiast zmierzyc sie z wiekszym elvelem lub rownym sobie to...ehh
Topic: kiedys gdzies slyszalem, cyba na kanale w tibi "Help" ze ta zasada juz nie obowiazuje.... |
Jak kiedyś typu na 9 levelu wyzywał swe, to się spytali czy się śmierci nie boi a on na to " Przecież można zabijać od 10 levelu, więc mi nic nie zrobią." Oczywiście pare osób ( W tym ja :P) Udowodniliśmy, że go można zabić :P
Topic: Trudno, takie życie, ja musiałem odebrać telefon, to po 2 min miałem już You are dead. Takie życie ( Na 21levelu) |
Niestety zabijanie poniżej 10 lvla jest legalne takie są realia tej gry , możesz jedynie zgłosić jakiemus hlvlowi z serwera na jakim grasz , iż pan który cie zabił jest powerabuserem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |