![]() |
No,no ladne ss'ki wiec kto idzie na DL'Z? ;D oczywiscie lipne UE na 50mlvl to ... BEDA LEPSZE THX MISKI ZA HUNT :*
|
No fajnie fajnie :) szkoda ze loota nie bylo :p
btw, po co sd w dla? ;d sd waste :] |
niuce sski i fajny hunt szkoda tylko że shooter tak małe hity ma na screenach
|
@Dekoz
Racja, po co sd w dla :D? Nice hunt, ale do d**y ze lootu brak :P |
Nah......... SD'kiem dobijalem te glupie dl'e widzicie akcje jak malo co tod nie padl... moze i zle robilem raz dobijalem hmm'em raz sd'kiem a lootem nie ma co sie chwalic bo shit tylko wypadl;/
|
no gratz hunta :SSS
cos wasz ogolny temat opada ... "ssy by mof ........." = p |
@Magson
nie no przesadziles :P nie upada tylko jak narazie nic nie huntujemy dlaczego poniewaz ja bije mlvl bo nie mam nigdzie z nikim chodzic a woa nie ma neta bo mu neo nie dziala nie wiadomo dlaczego wiec sam widzisz narazie nie ma co dawac a ja wole dawac jakies hunty niz adv ale to tez mi sie zdarza niestety :/ musze jeszcze splacic raxela bo od niego pozyczylem kaske jak juz bede miec cos na czysto to se kupie sd i pojde solnac DL'a bo mnie woa gnebi -.- :D |
FAjne, podobaja mi sie ssy, niezle komentarze :P
|
No spoko, a na temat neostrady to ja juz mma zdanie wyrobione... szczescie boze ze zmieniam neta i wlasnie za pare dni bede mial ... LANet - najwieksza siec lokalna we wroclawiu okolo 2 k ludzi =] zero laga zero restartow net 24/h jak przerwie mozesz o odszkodowanie prosic :)))) to mi sie najbardziej podoba XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |