![]() |
to co brakuje pl... ( PvP).
Czesc.
Założyłem ten temat aby dać link do wytłumaczenia sposobu walki miedzy graczami ( PvP ). I to by było na tyle bo link ale jaki wazny. I stronka tez rox jest w ogóle ( obczajcie całą ). wytlumaczenie sposobu walki miedzy graczami (PvP) edit:eh te błedy, musialem poprawic :) |
Jednym słowem napisałeś tam wszystko co było już od dawna jasne. Pozatym możesz już powoli zmieniać bo będzie update i wszystko się pozmienia.
|
Wcale nie brakuje tego tibii pl gdyż jest to na forum i wystarczyło użyć opcji szukaj. A po co dawać to w menu skoro za pra dni już tego nie będzie? Słowem twoja praca poszła na marne...
|
kto w dzisiejszym swiecie jest na czasie... chyba nie ja ;D
jak znajde cos odnosnie tych nowych zmian to zamieszcze. edit: a i zauwazcie ze na pl jest ale na forum a tam jako podrozdział. Czyli wynika z tego ze wszystkie dobra pl sa na forum ? |
Więc tak jak obiecałem ze jak coś znajdę to zamieszcze, a że słowa nie łame (no może czasem) więc daje bardzo przydatnego linka.
party mode i różne inne rzeczy edit: czy ja zawsze musze pisac posta z bladami bosh... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |