Wiesz za co 9 punktow? Za to, ze znowu nie szukales...
Zobaczmy jakie ostrzezenia dostal user patrikoz w przeszlosci... No coz ja tu widze, po podliczeniu wychodzi mi, ze jakby punkty nie znikaly po jakims czasie mialbys na dzisiaj:
17 punktow karnych, ktore otrzymales w 5 ostrzezeniach plus te 9 punktow ktore wlasnie otrzymales.
Pozatym jedno z tych ostrzezen bylo za bardzo rzadki temat, ktory wcale sie an forum nie pojawia:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikoz
Czesc, jestem knight - skille i lvl i mlvl tak jak w podpisie (3 mlvl, 54/53, 24 lvl obecnie). Zalozmy, ze dobije do mlvla 4 i pojde na dragona z 1 BP UH. I teraz czy wystarczy mi tylko 1 BP HMMow czy wziac wiecej? Jakie runki jeszcze sie moga przydac?
|
Jedno z ostrzezen dostales za napisanie:
Cytuj:
Zasysam. Jak obejrze edytuje.
Nie daje posta, zeby byc pierwszym tylko, zeby wiedziec ze sciaglem
|
Tak, te przyklady pokazuja jednoznacznie, ze jestes niewinny i ze wcale nie lamiesz regulaminu. I wiesz nie zaslugujesz na te 9 punktow...
Gremlin byl zbyt laskawy, ja ci dam bana odrazu, za te wszystkie wykroczenia i radze zapoznac sie z regulaminem forum jesli planujesz tu wracac.
Cytuj:
-.- sprawdzalem kalkulatory kiedys, ale nie pamietalem ze jest tam UE.
|
Skoro kiedys sprawdzales, to znaczy, ze wiesz iz na tibia.pl sa kalkulatory, to teraz mi wytlumacz: Dlaczego zalozyles nowy temat zamiast wejsc do tych kalkulatorow i sprwadzic czy nie ma tam obliczania sily UE?
I kto tu nie jest inteligentny?
Cytuj:
Po co n00bow szukac za granica jak mamy w polsce?
|
Oj tak, najlepszym przykladem jestes sam... Szkoda ze tego nie dostrzegasz, ale to charakteryzuje noobw, nie wiedza ze nimi sa...
Cytuj:
Pewnie zaraz (SOLIDARNOSC MODERATOROW) ktos to skasuje, hehe, tacy juz jestescie
|
Ciekawe jest to, ze zawsze jak ktos tak napisze w swoim temacie, moderatorzy udowadniaja mu ze jest idiota. ;)
My nie musimy kasowac takich tematow, w 99,9% przypadkow autor sie myli i my mu pokazujemy, kto tak naprawde jest idiota. Dodatkowo autor robie z siebie posmiewisko forum ;)