![]() |
hmm fajne screeny clakiem calkiem :D pdoboa mi sie ten z jakoms babkom ds'em turbanem i bohami, a ten w dp ten niezly jest ciekawe skad masz tyle kasy :P i ladny loot tam widzialem 1 d hammer i chyba 3 serpent swordy :D gratz
|
Gratuluje lvlu, bo wkoncu iridia to jeden z mlodszych serverów. Skille tez ladne i mlvl ; ) Chatka niezle urzadzona, ogolem cool ss'y ; p
|
Hehehe widze ze TBI sie uzywa :] i dobrze, wbicie 80 dista bez makra czy bota jest po prostu (jak dla mnie) niemozliwe ... tyle siedzenia ... szkoda czasu.. Taki np knight odpala trening i sobie moze po stronkach lazic a pall to co ? pies ? ;)
Ja na Iridi gralem, mialem 71 dista i 59 shieldingu i 22 lvl prawie ale w c*** poszlo wszystko.. Teraz new server z paccem sorc plx :evul: http://img278.echo.cx/img278/9573/dist711uq.jpg PS. SSy fajne dlaczego na pozniejszych lvlach masz slabsze EQ? Edit: zmien sobie opis bo masz przestarzaly :P |
ehh
W pewnym momencie na ktoryms hero huncie dostalem Hacka a nie mialem Rec Key =/ Wiec odzyskalem dopiero pozniej acc 100 k w dupe =/
|
Gratz wszystkich screenów są po prostu wypasione :)
|
nice ;) A gdzie to bylo co takie male zdjecie i byly slime? Wie moze ktos gdzie jest sporo slimow bo znam tylko respy pojedyncze.
|
Brilon gratz! :D Widzisz gdyby nie ja to bys juz dawno sie przenosil na new serv ;]
// Tizon Jeon |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |