![]() |
Nowy hełm
|
Jak dla mnie to jest jedna z cześci helmet of the ancient, ale moge się mylić. :P
EDIT: Raczej się myliłem :) EDIT2: A jednak się nie myliłem B) :D |
Hmm
Pierwszy raz widze taki hełm O.o
|
Chyba jest to nowy hełm. Raczej chyba nie jest on częscią innego helmetu. :p Jak sama nazwa mówi damaged-zniszczony helmet.Czyli zapewne według mnie w Tombsach odkryty bo tam są dziwne rzeczy :D
|
Cytuj:
Topic: Jest w Tibi wiele nieznanych przedmiotów i questów. Jeszcze ostanio CipSoft potwierdził, że jest quest na Thunder Hammera... Edit: Więc się pomyliłem...Sorry mój błąd. A tak wogóle: Hege miałeś odejść :P Dobrze że zostajesz ;) |
O wow^^ Fajny nawet.. Tylko ciekawe jak go zdobyc.. Arma malo, ale ile musialby kosztowac..
|
BAUHAUAHAUHAUAHAH
Kto sie nie zna niech sie nie wypowiada Wystarczy ze wam powiem ze to jest jedna z czesci z Ancient Helmeta ;] czesci jest 8 ;) |
To jest część Helmet of the ancients. Jest to główny, do którego przytwierdzić trzeba (duch rpg ;) ) pozostałe części. Jeśli się przyjrzycie wszystkim kawałkom i złożonemu helmetowi dostrzeżecie podobieństwa.
|
jest to czesc hota (helmet of the ancients --)
|
To na pewno jest część helmet of ancient.
Widziałem wiele filmików i zdjęć gdzie widziałem jak z części tego helmeta robili cały, a jedną z tych części jest właśnie ta. |
To jest cząść do helmet of ancient
|
Moge Tylko Powiedziec Brawa Dla Tego Co Ma Kawalki Tego Helmu!!:)
|
fajnie, bo dostałem to od kumpla i chciałem to wywalić, ale nie wywale :P
|
Dobra już wiemy że to część Hota(Helmet of the Ancients) więc zakonczmy ten temat bo wkółko mówimy to samo, prosze jakiegoś Modka bądz admina żeby zakończył ten temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |