![]() |
Update & Zwalony behemoth
Z góry przepraszam za napisy bo nie chcialo mi sie juz potem bawic
Behemotha zwalilem specjalnie B) http://photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/fake.jpg Komentowac :) http://forum.tibia.pl/showthread.php...d=1#post360877 mój fake |
Eeee... no coment... ochydne,...
|
Nie znasz sie, to jest full wypas hiper extra masterowskie!!!
|
Cytuj:
Niestety muszę tym razem zgodzić się z Mentosem- straszna kaszana. Po co ludzie takie crapy zamieszczaja na forum? |
Jakies takie dziwne.... Ale oryginalne B)
|
Kaszana i badziew. Tak jak mówili porzednicy. Napewno stać sie na lepsze :)
|
bleeehhh (wyjmuje woreczek i rzyga xD)
Chłopie- popracuj nad wklejaniem i nie przedawkuj Fake font convertera... |
Do dup*, ale nie martw się ;)
Przed chwilą oglądałem fake pana super hiper masterowskiego i twój fake jest o 7 nieb i ziemię lepszy :p |
Za przeproszeniem gówno nie fake. Wykonanie obrzydliwe, nie mogłeś się postarać i wymyśleć czegoś bardziej sensownego?
Cytuj:
|
A mi się podoba... Widać, że się troche napracował. Masa osób lubi krytykować, a sama nie zrobiłaby lepszego fake'a... Przyznam- fake nie jest według mnie pierwsza klasa bo zdecydowanie wole dłuższe fake story ale nie jest złe. Mogłeś zrobić wiecej, np. jak biją tego behemota. Nie zniechęcaj sie!
|
Kicha do entej potęgi
No COmment X( |
eee takie dziwne ni to suszy ni to ziębi...........
|
eee nie nie nie i jeszcze raz nie.... a tak dokładniej ochydne... najpierw popytaj sie kolegów czy ładne fake zrobiles potem dawaj na forum :/
|
Bede dawal na forum bo mi sie bardzo podoba i widzialem tu gorsze niz moje
|
Miales fajny pomysl ale wklejaniem sobie zrebales wszystko. Po co zrebany behemoth? nie mogles normalnego, to jest najgorszy aspekt w tym fake'u.
Nie uwazam sie za mistrza w robieniu fake'ow ale cos takiego i kilka razy lepsze zrobilbym w 15 minut, tylko dostane pomysl jakis ciekawy to umieszcze :) |
Wiesz co?Ten Behemot 100 razy ładniej wygląda niż te Dragony i te cosie!
Bardzo kiepski,mam o wiele ładniejsze!!(Sorka za wyrażenia ale poniosło mnie) |
Czy ja wiem...
Fake obrzydliwy ale Don Kotleto swoją totalną polewką wnosi troche życie do tego subforum :D Rob co chcesz... byle nie fake'i :P
|
ten behemoth idiotyczny ale te trzy postacie fajne ;p ogolnie eleganckie ;p
|
Cytuj:
|
takie śmieszne... "/ dałbym conajwyżej 4/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |