Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Pare pytan dotyczace palka.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36144)

TomiK 23-05-2005 18:27

Pare pytan dotyczace palka....

Royal Paladin-88lvl
18 mlvl
90 dysta
p-set
.

Da rade sollowac 6 Necro naraz?

POSTAC NIE JEST MOJA

Filthy 23-05-2005 18:31

pewnie :) (limit 10 znaków)
Ale licz sie z tym, że może nic nie wypaść z niego i wtedy może sie nie zwrócić za uhy

slimaczek 23-05-2005 19:00

Zaloze sie ze kupiles ta postac bo zeby miec 88lv i nie wiedziec czy podola sie solo necro. Oczywiscie ze podolasz, z takim distem szybko go zabijesz.

TomiK 23-05-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek
Zaloze sie ze kupiles ta postac bo zeby miec 88lv i nie wiedziec czy podola sie solo necro. Oczywiscie ze podolasz, z takim distem szybko go zabijesz.

Po 1 nie mam takiej postaci, to na sprostowanie.
po 2 chce poprostu wiedziec i tyle, bo kolega mowil ze taki lvl bez problemu zsoluje pare Necro na raz

xemmoe 23-05-2005 19:32

Zależy co masz na myśli mówiąc "pare".
Pare każda postać na tym levelu zsoluje...

Mestre 23-05-2005 19:50

Niekupiona( to penie zdobyta w jakiś inny sposób)...hmmm...powiedzmy że ci wierze

Ale w takim wypadku powiedz mi na czy ty expiłeś do tego 88 lvl ???

Troche trudno mi uwierzyć że jak robiłeś ten lvl to niezabiłeś żadnego trudniejszego potwora od necro solo.

Ja mam 66 lvl i do tej pory najsilniejszy potrwór solo to bk ( nielicząc setek dragów,gs,banshe zabijanych chyba na każdy mozliwy sposób).

Odp. na swoje pytanie dostałeś wcześniej.

TomiK 23-05-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mestre
Niekupiona( to penie zdobyta w jakiś inny sposób)...hmmm...powiedzmy że ci wierze

Ale w takim wypadku powiedz mi na czy ty expiłeś do tego 88 lvl ???

Troche trudno mi uwierzyć że jak robiłeś ten lvl to niezabiłeś żadnego trudniejszego potwora od necro solo.

Ja mam 66 lvl i do tej pory najsilniejszy potrwór solo to bk ( nielicząc setek dragów,gs,banshe zabijanych chyba na każdy mozliwy sposób).

Odp. na swoje pytanie dostałeś wcześniej.

Bosche! :( Wyraznie napisalem ze to NIE MOJA postac.

saYo 23-05-2005 20:17

Kolo z mojej sieci :P

Tak raczej dasz rade Tomek :>

Khazar 23-05-2005 20:20

Albo Ty Mestre czytac nie umiesz albo glupi jestes...
Czy jezeli sie zapytam czy 201 lvl knight moze zasolowac demona z mele to bedziesz na mnie najezdzal ze kupilem Eternala?... Chlopak jest ciekawy poprostu (napisal wyzej).
Wyobraz sobie ze stoi pod depo 88 royal z takimi statsami i mowi ze on to moze 6 necro naarz rozwalic a Ty mu nie wierzysz. Pytasz sie szerszej publiki (forum) i dostajesz odpowiedz twierdzaca. Wiec nie zakladaj od razu acc tradingu.

Juz jak pytamy sie czy da rade cos zabic, to ja sie pytam ile uhow zejdzie elitowi 65 lvl skills 87/86 (+ axe ring) na zabicie GSa z d lance bez zadnych runek. reszta eq to: rh, g arm, k legi, boh(ew. leather boots), aol.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.