![]() |
FAKE 3D - czyli demon pod Depozytem
Prace robilem tydzien i bardzo sie starałem, ale niektórym wyzótkom społeczenstwa moze sie nie podobac, no cuz przyjme komenty dobre i zle.
http://i2.photobucket.com/albums/y42...123/fake3D.jpg |
mogles narysowac kolorowe bo nie bardzo czytelne, ale brawo dla ciebie! :D rob wiecej podoba mi sie
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................... ... i.... no....eeeee... tyle w jeden tydzień zrobiłeś? -.-' to jest max 10min -.-'
wykonanie 4/10 pomysł 2?/10 i za to ze sie starałeś 5 ocena = 3+/10 :/ EDIT: Co do tego kolorowego obrazka: wykonanie 5/10 pomysł 2?/10 i za to ze sie starałeś 6 ocena = 4/10 |
Kolejny debilny fake i temat założony przez tego użytkownika. Fake 0/10 i nie rób już więcej pls.
@down To wkurzające, skończ już z tym |
|
Co to jest?
Mój 4 letni kuzyn lepiej na kompie rysuje :p Plz nie rób tego więcej!!!!!!! |
Wow super, twoje umiejetnosci powalaja mnie na kolana, zreszta co ja mowie, te umiejetnosci mna wrecz rzucaja!
|
****a, ban this idiot!
|
Ty to jesteś jakiś umysłowo chory skoro tak rysujesz i jeszcze ci to tydzień zajeło ...
|
To mi przypomina zabawe pięciolatka z mazakami. :D
|
A mi to przypomina kolejną, nędzną prowokację...
|
to mówi wiele o tobie i twoich talentach
fake 10/10 |
Przecież on sobi jaja robi -.-' - tak jak ja w swoim temacie ze szkicami.
Poza tym spójrzcie na forum tibia.de w dział Artworks - od ch*ja tego tam jest. |
Spadłem z krzesła...
|
up up:
No wiesz -.- tam jest mój knight jak walczy ze smoczkiem oraz demon na niebie podczas zachodu słońca -.- ... ^^ Co do tematu: Kuraj ... też chciałem to powiedzieć, ale nie miałem sił już kolejny raz naciskać "ODPOWIEDZ" i pisać "Przecież on se z was jaja robi, nie widzicie tego -.- ? " . EDIT: chyba zara zrobie opko z rysunkami ^^ . |
Cytuj:
n/c |
Niech zgadne...
ROBIŁEŚ TO OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU NA KAŻDEJ LEKCJI BOLOGI I POLAKA?? |
Slaby ten 3d bez blura czy najmniejszego anty-aliasingu -.- a i textury są do chrzanu nie wspominając o modelach.
A tak na serio to LoL. |
Kolejny prowokujący idiota do kolekcji. -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |